Gjest Bolibompa Skrevet 5. mars 2003 Del Skrevet 5. mars 2003 http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=33918 Kanskje like glupt å la kjøttdeigen i fred noen dager? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/95641-ligg-unna-kj%C3%B8ttdeigen/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Grøss&gru Skrevet 5. mars 2003 Del Skrevet 5. mars 2003 Jeg sier igjen: EEKKKKEEEELLLLT!!!! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/95641-ligg-unna-kj%C3%B8ttdeigen/#findComment-535666 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Pricilla Skrevet 5. mars 2003 Del Skrevet 5. mars 2003 Herrgud.. sikkert ikke godt! tror nok de kasta den kjøttdeigen der du.. Men hva med hun som fant en tommeltott blant rekene da? Ålreit når du allerede har spist to rekesmørbrød, så plukker du opp en finger! *Grøss* hadde ikke ejg spist reker emr i hvert fall. men spørsmålet er; Hvem mista fingern? Og hvorfor ble ikke rekene kasta? Var jo kokt da.. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/95641-ligg-unna-kj%C3%B8ttdeigen/#findComment-535739 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest sokkelesten Skrevet 5. mars 2003 Del Skrevet 5. mars 2003 Herrgud.. sikkert ikke godt! tror nok de kasta den kjøttdeigen der du.. Men hva med hun som fant en tommeltott blant rekene da? Ålreit når du allerede har spist to rekesmørbrød, så plukker du opp en finger! *Grøss* hadde ikke ejg spist reker emr i hvert fall. men spørsmålet er; Hvem mista fingern? Og hvorfor ble ikke rekene kasta? Var jo kokt da.. Fing i rekene - ikke særlig delikat nei. Kom på den gang jeg forsynte meg av vertinnas hjemmelagede rekessalat (dvs. reker i majones) pyntet med kjøkkenhagens hjemmedyrkede salatblad. Ble sittende å tygge på et jæ... seigt eksemplar av arten. Måtte tilslutt spytte den ut i servietten .... det var slett ingen reke, men et eksemplar av de særdeles ekle skapningene snegler, kamuflert i majones. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/95641-ligg-unna-kj%C3%B8ttdeigen/#findComment-535759 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.