Gå til innhold

Nå har jeg en stor, tint kylling, men ingen oppskrift !


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Alt for sent, og ikke fylt kylling;-) men uansett, dette liker jeg:

Del opp en rå, tint kylling i biter, gni inn salt og pepper. Fres litt hvitløk og løk, legg oppi kyllingstykkene. Stekes noen minutter, før du heller over masse vann. Skal småkoke en stund (imens kan du ta en trall:-D). Tilsett ingefær, jeg bruker både fersk og tørket...etter en stund kålrot og rett før det er ferdig kinakål.

Det høres kanskje ikke så godt ut, men jeg lover deg; det er dig. Det heter forresten tinola, er filipinsk.

Annonse

Ulv I Faarikaal

Alt for sent, og ikke fylt kylling;-) men uansett, dette liker jeg:

Del opp en rå, tint kylling i biter, gni inn salt og pepper. Fres litt hvitløk og løk, legg oppi kyllingstykkene. Stekes noen minutter, før du heller over masse vann. Skal småkoke en stund (imens kan du ta en trall:-D). Tilsett ingefær, jeg bruker både fersk og tørket...etter en stund kålrot og rett før det er ferdig kinakål.

Det høres kanskje ikke så godt ut, men jeg lover deg; det er dig. Det heter forresten tinola, er filipinsk.

Det er notert, 5 kyllinger ligger og venter på neste party, så det er flere muligheter.

Kjente krydder, men hva med fyllet ? Epler ?

Du skal ikke ha noe annet fyll enn det. Dytt inn noen hvitløksfedd, skvis rikelig med sitron nedi og avslutt med noen kvaster rosmarin. Det gir veldig god smak til kjøttet. Salt og pepper må du selfølgelig også ha. Gni inn skinnet med dette og litt olje. Helstekes.

Hvis du vil ha fyll kan du sikkert stuffe den med epler eller annen passende stuffing, men det er jo ikke en kalkun, heller.

mvh

Ulv I Faarikaal

Du skal ikke ha noe annet fyll enn det. Dytt inn noen hvitløksfedd, skvis rikelig med sitron nedi og avslutt med noen kvaster rosmarin. Det gir veldig god smak til kjøttet. Salt og pepper må du selfølgelig også ha. Gni inn skinnet med dette og litt olje. Helstekes.

Hvis du vil ha fyll kan du sikkert stuffe den med epler eller annen passende stuffing, men det er jo ikke en kalkun, heller.

mvh

Okei.

notert.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...