Gå til innhold

Kake, hvilken glasur?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har bakt en kake, sukkerbrød med bær i (rips, bringebær, bjørnebær, blåbær) .. den ble litt mye stekt og trenger en glasur.

Hva skal jeg velge?

Sjokolade? Melis med jordbærsmak? Vanlig melis? Noe annet?

Har noen noen oppskrifter?

Skrevet

Jeg ville valgt enten ren kremfløte (pisket da!) eller krem blandet med vaniljekrem til en sånn kake. Sjokoladeglasur passer vel ikke til en slik smak? Og kunstig jordbærsmak, er det noe godt da?

Skrevet

Jeg ville valgt enten ren kremfløte (pisket da!) eller krem blandet med vaniljekrem til en sånn kake. Sjokoladeglasur passer vel ikke til en slik smak? Og kunstig jordbærsmak, er det noe godt da?

Minuset er vel at jeg ikke liker krem, men jeg skal vurdere vanlije. hihi :-)

Skrevet

Kanskje vanlig melisglasur med sitron i? Husker ihvertfall at for mange år siden pleide vi å lage en slik sukkerbrødkake (ute bær i) bare med sitronglasur på og den var veldig god faktisk.

Lykke til!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...