tiliti Skrevet 16. mars 2003 Del Skrevet 16. mars 2003 Har bakt en kake, sukkerbrød med bær i (rips, bringebær, bjørnebær, blåbær) .. den ble litt mye stekt og trenger en glasur. Hva skal jeg velge? Sjokolade? Melis med jordbærsmak? Vanlig melis? Noe annet? Har noen noen oppskrifter? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/97175-kake-hvilken-glasur/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 17. mars 2003 Del Skrevet 17. mars 2003 Jeg ville valgt enten ren kremfløte (pisket da!) eller krem blandet med vaniljekrem til en sånn kake. Sjokoladeglasur passer vel ikke til en slik smak? Og kunstig jordbærsmak, er det noe godt da? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/97175-kake-hvilken-glasur/#findComment-546931 Del på andre sider Flere delingsvalg…
tiliti Skrevet 17. mars 2003 Forfatter Del Skrevet 17. mars 2003 Jeg ville valgt enten ren kremfløte (pisket da!) eller krem blandet med vaniljekrem til en sånn kake. Sjokoladeglasur passer vel ikke til en slik smak? Og kunstig jordbærsmak, er det noe godt da? Minuset er vel at jeg ikke liker krem, men jeg skal vurdere vanlije. hihi :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/97175-kake-hvilken-glasur/#findComment-546933 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kengu Skrevet 17. mars 2003 Del Skrevet 17. mars 2003 Kanskje vanlig melisglasur med sitron i? Husker ihvertfall at for mange år siden pleide vi å lage en slik sukkerbrødkake (ute bær i) bare med sitronglasur på og den var veldig god faktisk. Lykke til! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/97175-kake-hvilken-glasur/#findComment-546954 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.