Gå til innhold

Din beste fiskemiddag?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Verdens enkleste fiskemiddag:

Kjøp en pakke med gratinerte poteter (type pose), forbered den som anvist på pakken, ha filet (torsk eller laks er godt) i passe stykker oppi den ildfaste forma, sammen med de gratinerte potetene. Dryss frosne grønnsaker over (eller ferske, hvis du har og har til å skrelle og dele i småbiter). Sleng i ovnen i 35 minutter, ta ut, dryss ost oppå, sleng tilbake i ovnen i 5-10 minutter - og server med rundstykker/bagetter/loff til.

Nydelig! Og kjempeenkelt!

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/98319-din-beste-fiskemiddag/#findComment-555087
Del på andre sider

Gjest Pindia Pampistiko

Verdens enkleste fiskemiddag:

Kjøp en pakke med gratinerte poteter (type pose), forbered den som anvist på pakken, ha filet (torsk eller laks er godt) i passe stykker oppi den ildfaste forma, sammen med de gratinerte potetene. Dryss frosne grønnsaker over (eller ferske, hvis du har og har til å skrelle og dele i småbiter). Sleng i ovnen i 35 minutter, ta ut, dryss ost oppå, sleng tilbake i ovnen i 5-10 minutter - og server med rundstykker/bagetter/loff til.

Nydelig! Og kjempeenkelt!

Umm - det hørtes godt ut!! Kan jeg bruke frossen filet delt i biter?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/98319-din-beste-fiskemiddag/#findComment-555090
Del på andre sider

Ok - da blir det fiskemiddag alà KaVa i dag!! :) Takker og bukker!!

...i morgen kan du kjøpe følgende;

2 pakker laksefileter (så dere får to hver)....legg filetene frosne i en ildfast form, strø på med sitronpepper, og hell på en liten boks kremfløte. Legg på en liten klatt margarin på hver filet - og sett i ovnen på sånn....175 grader - til det er ferdig....kokte poteter til og gjerne en agurksalat - - - -- kan man ha det bedre? :)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/98319-din-beste-fiskemiddag/#findComment-555103
Del på andre sider

Annonse

Gjest Pindia Pampistiko

...i morgen kan du kjøpe følgende;

2 pakker laksefileter (så dere får to hver)....legg filetene frosne i en ildfast form, strø på med sitronpepper, og hell på en liten boks kremfløte. Legg på en liten klatt margarin på hver filet - og sett i ovnen på sånn....175 grader - til det er ferdig....kokte poteter til og gjerne en agurksalat - - - -- kan man ha det bedre? :)

Mmmmmm!!!!! Hørtes helt herlig ut det også!!! Men, flisa - hvordan vet jeg når laksen er ferdig? Jeg har nemlig laget ovnsbakt laks tidligere, og da vi spiste var den litt rå her og der.....og det var ikke særlig digg.....

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/98319-din-beste-fiskemiddag/#findComment-555111
Del på andre sider

Mmmmmm!!!!! Hørtes helt herlig ut det også!!! Men, flisa - hvordan vet jeg når laksen er ferdig? Jeg har nemlig laget ovnsbakt laks tidligere, og da vi spiste var den litt rå her og der.....og det var ikke særlig digg.....

Det skal litt til at den blir rå - - - den skal bli godt rosa - og fløten skal tykne litt og bli litt gyllen på toppen,,,,jeg hadde prøvd tre kvarter først...og så kjent på sausen med en skje.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/98319-din-beste-fiskemiddag/#findComment-555118
Del på andre sider

Gjest prust

Kjøp en pakker med Kremost m/ urter, ha denne i en bolle og visp den med 2-3 dl melk. Ha i salt, pepper, hakket purre, og gjerne noen friske hakkede urter.

Kok opp sausen, og legg tinte stykker med torskefilet, laksefilet, steinbit, lange e.l. og la det trekke i ca 15 minutter - til fisken er gjennomkokt.

Serveres med kokte poteter og kokte gulrøtter (jeg tar gjerne og hiver gulrøttene oppi sausen, for da blir den litt friskere i fargen).

Kjempegodt!

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/98319-din-beste-fiskemiddag/#findComment-555126
Del på andre sider

Gjest Pindia Pampistiko

Kjøp en pakker med Kremost m/ urter, ha denne i en bolle og visp den med 2-3 dl melk. Ha i salt, pepper, hakket purre, og gjerne noen friske hakkede urter.

Kok opp sausen, og legg tinte stykker med torskefilet, laksefilet, steinbit, lange e.l. og la det trekke i ca 15 minutter - til fisken er gjennomkokt.

Serveres med kokte poteter og kokte gulrøtter (jeg tar gjerne og hiver gulrøttene oppi sausen, for da blir den litt friskere i fargen).

Kjempegodt!

Nam! Skjønner jeg må ha fisk litt oftere! :) Takk!

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/98319-din-beste-fiskemiddag/#findComment-555134
Del på andre sider

Annonse

Går aldeles glimrende. Men ha LITT mindre vann i de gratinerte potetene da, hvis ikke blir det gjerne litt "suppete"...

Jeg synes de gratinerte potetene blir tykkere hvis jeg koker dem i kjele isteden for å lage dem i steikovnen + at jeg bruker litt ekstra ost oppi.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/98319-din-beste-fiskemiddag/#findComment-555423
Del på andre sider

Folk skal alltid kødde til en skikkelig fiskemiddag med gratinerte poteter, ris eller annet faenskap. Masse rare sauser og grønnsaker det er umulig å uttale namnet på.

Poteter, fisk, smørsaus og løk for helvete! En broccoli eller rasapa gulrot til. Har du tilgang ti vann og gryter lager det seg selv.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/98319-din-beste-fiskemiddag/#findComment-555433
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...