Reg@l Skrevet 27. mars 2003 Skrevet 27. mars 2003 Kjøtt er namnam, aller helst storfe. Toppen av alle nytelser er medium minus stekt filet av Angusokse. *Vann i munnen* Kyllingbryst er greit i godt følge, ellers kan jeg styre meg for fjørfe. Fisk er godt i sushi, ellers styrer jeg unna 0 Siter
favn Skrevet 28. mars 2003 Skrevet 28. mars 2003 Ut og spise? Definitivt en skikkelig kjøttmiddag og da vilt, det har jeg nesten aldri hjemme. Fisk kan være risikabelt å spise ute av den enkle grunn at råvarekvaliteten med nødvendighet må være på topp - her slurves det mye, tror jeg. En god fisk-middag er imidlertid suverent på hjemmekjøkkenet. Fugl spiser jeg aldri i livet ute, men deiser innimellom fabrikk-fileter i panna hjemme :-/ 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.