Gjest lis@bet Skrevet 1. april 2003 Del Skrevet 1. april 2003 http://www.matsiden.no/Oppskrifter/Innhold_ny.asp?id=136 Har et par spørsmål om denne oppskriften - Skal potetene som rives sammen med eplene, være kokt? Hvor lenge skal jeg koke asparges for å få dem lettkokt, og kan jeg bruke en vanlig kjele? Jepp, jeg er fullstendig amatør, lager nesten aldri mat (bortskjemt ja!) Men denne må jeg da kunne klare.. :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/99227-mer-mat-se-p%C3%A5-denne-oppskriften/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vincent Skrevet 1. april 2003 Del Skrevet 1. april 2003 Skal potetene som rives sammen med eplene, være kokt? - Nei - rå. Hvor lenge skal jeg koke asparges for å få dem lettkokt - Når vannet fosskoker, skru ned varmen litt og ha i aspargesen. Har de ulik tykkelse, legg i de tykkeste først. Etter noen minutter kan du stikke i en stilk og kjenne om den er mør. Kan jeg bruke en vanlig kjele? - Ja 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/99227-mer-mat-se-p%C3%A5-denne-oppskriften/#findComment-561505 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest lis@bet Skrevet 1. april 2003 Del Skrevet 1. april 2003 Skal potetene som rives sammen med eplene, være kokt? - Nei - rå. Hvor lenge skal jeg koke asparges for å få dem lettkokt - Når vannet fosskoker, skru ned varmen litt og ha i aspargesen. Har de ulik tykkelse, legg i de tykkeste først. Etter noen minutter kan du stikke i en stilk og kjenne om den er mør. Kan jeg bruke en vanlig kjele? - Ja Takkar og bukkar!:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/99227-mer-mat-se-p%C3%A5-denne-oppskriften/#findComment-561510 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vincent Skrevet 1. april 2003 Del Skrevet 1. april 2003 Takkar og bukkar!:-) Tips: Drit i hele saken - kjøp et par bunter fersk asparges og kok de lett. Server med hollandaise-saus (IKKE pose) http://www.tine.no/oppskrift/3375/ Spis. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/99227-mer-mat-se-p%C3%A5-denne-oppskriften/#findComment-561518 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.