Gå til innhold

Mer mat - se på denne oppskriften


Anbefalte innlegg

Gjest lis@bet

http://www.matsiden.no/Oppskrifter/Innhold_ny.asp?id=136

Har et par spørsmål om denne oppskriften - Skal potetene som rives sammen med eplene, være kokt?

Hvor lenge skal jeg koke asparges for å få dem lettkokt, og kan jeg bruke en vanlig kjele?

Jepp, jeg er fullstendig amatør, lager nesten aldri mat (bortskjemt ja!) Men denne må jeg da kunne klare.. :-)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/99227-mer-mat-se-p%C3%A5-denne-oppskriften/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Skal potetene som rives sammen med eplene, være kokt?

- Nei - rå.

Hvor lenge skal jeg koke asparges for å få dem lettkokt

- Når vannet fosskoker, skru ned varmen litt og ha i aspargesen. Har de ulik tykkelse, legg i de tykkeste først. Etter noen minutter kan du stikke i en stilk og kjenne om den er mør.

Kan jeg bruke en vanlig kjele?

- Ja

Gjest lis@bet

Skal potetene som rives sammen med eplene, være kokt?

- Nei - rå.

Hvor lenge skal jeg koke asparges for å få dem lettkokt

- Når vannet fosskoker, skru ned varmen litt og ha i aspargesen. Har de ulik tykkelse, legg i de tykkeste først. Etter noen minutter kan du stikke i en stilk og kjenne om den er mør.

Kan jeg bruke en vanlig kjele?

- Ja

Takkar og bukkar!:-)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...