Gjest papirtiger Skrevet 23. april 2003 Skrevet 23. april 2003 Personlig syns jeg det er best med jordbær i fløte. Jeg er en enkel sjel når det gjelder bløtkaker. 0 Siter
Åsemor Skrevet 23. april 2003 Skrevet 23. april 2003 Sjokolade. så blir det en sjokoladekakebløtkake. 0 Siter
birdie Skrevet 23. april 2003 Skrevet 23. april 2003 Bringebærsyltetøy og vaniljekrem (kjøpevaniljekrem blandet med pisket fløte) i det nederste laget, kun vaniljekremblandingen og hakkede valnøtter i det øverste. Marsipanlokk er selvsagt. 0 Siter
Gyda Skrevet 24. april 2003 Skrevet 24. april 2003 Bringebærsyltetøy og vaniljekrem (kjøpevaniljekrem blandet med pisket fløte) i det nederste laget, kun vaniljekremblandingen og hakkede valnøtter i det øverste. Marsipanlokk er selvsagt. Akkurat det samme som jeg bruker, bortsett fra de hakkede nøttene, da. Det må jeg prøve! (Men marsipanlokket greier jeg meg uten. )) 0 Siter
Gjest kremen Skrevet 24. april 2003 Skrevet 24. april 2003 Bland krem og vaniljekrem i alle fall. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.