Fay Skrevet 24. april 2003 Skrevet 24. april 2003 Har lyst på fisk i dag - men ikke den "vanlige" kokt torsk eller stekt fisk liksom... Sikler på en GOD fiskegryte, gjerne med en del smak, hvitløk, og en del annet snadder oppi! Har noen en å dele? 0 Siter
Gjest til fay Skrevet 24. april 2003 Skrevet 24. april 2003 Ha fisken i form med løk, purreløk, fløte, krydder, rømme.. putt i det du vil. Stek i ovnen. Og ja; revet ost på toppen. Server med poteter og gulerøtter:) Du ser hvor mye du trenger av de ulike tingene. Ta aluminiumsfolie over mot slutten. 0 Siter
Gjest fishmam Skrevet 24. april 2003 Skrevet 24. april 2003 Surr 1 paprika, 1 løk og noen fedd hvitløk i litt olje i en (jern-)gryte. Hell over ca. 8 dl vann, 1 boks herm. tomater (crushed), salt, pepper og en ts. (eller 2) med fennikkel frø. La det koke 10 min. tid. Skjær opp 1 fiskefilet (hva slags fisk du vil, gjerne flere sorter) i små stykker. 100 gr rensede reker og 1 boks blåskjell og/eller annet seafood godis. Trekkes videre til fisken er ferdig. Dette er suppe, altså - ikke gryte. Men nam-nam. 0 Siter
serendipity Skrevet 24. april 2003 Skrevet 24. april 2003 Lag en saus med Creme Fraiche, chili saus (den milde typen), ha i purreløk, ett fedd hvitløk. Del feks. Sei opp i realtivt store terninger. Og la de bare trekke i sausen ca. 15 min. Server med båndspaghetti og frisk salt. 0 Siter
Spirea Skrevet 24. april 2003 Skrevet 24. april 2003 Legg seifilet i stykker i en ildfast form, sammen med purreringer eller løk i skiver. Du kan legge oppi noen delte, friske sjampinjonger også, hvis du lier det. Hvitløk i passende mengder, selv bruker jeg ferdig presset hvitløk i glass som jeg blander i det våte som i dette tilfellet er seterrømme (ved bruk av lettrømme blir retten god, men rømmen klumper seg litt og "sausen" blir vannaktig") Dryss over revet ost og sett retten på 200 grader midt i ovnen ca 40 min. 0 Siter
Vincent Skrevet 24. april 2003 Skrevet 24. april 2003 Legg seifilet i stykker i en ildfast form, sammen med purreringer eller løk i skiver. Du kan legge oppi noen delte, friske sjampinjonger også, hvis du lier det. Hvitløk i passende mengder, selv bruker jeg ferdig presset hvitløk i glass som jeg blander i det våte som i dette tilfellet er seterrømme (ved bruk av lettrømme blir retten god, men rømmen klumper seg litt og "sausen" blir vannaktig") Dryss over revet ost og sett retten på 200 grader midt i ovnen ca 40 min. Rømme og lettrømme er ikke tilsatt stabilisator (stoff som binder vann og fett) og vil skille seg. Bruk Creme Fraise i stedet. Den er tilsatt stabilisator, og vil følgelig ikke skille seg. 0 Siter
Spirea Skrevet 24. april 2003 Skrevet 24. april 2003 Rømme og lettrømme er ikke tilsatt stabilisator (stoff som binder vann og fett) og vil skille seg. Bruk Creme Fraise i stedet. Den er tilsatt stabilisator, og vil følgelig ikke skille seg. Thank you! Hva du vet ;o) Smaker det like bra også? 0 Siter
Gjest selje Skrevet 24. april 2003 Skrevet 24. april 2003 Ha fisken i form med løk, purreløk, fløte, krydder, rømme.. putt i det du vil. Stek i ovnen. Og ja; revet ost på toppen. Server med poteter og gulerøtter:) Du ser hvor mye du trenger av de ulike tingene. Ta aluminiumsfolie over mot slutten. "Horespaghetti" er veldig godt. Det heter faktisk horespaghetti på italiensk også...Pasta ala puta eller noe sånt. Lært det av dattera mi.Det er fordi det er så billig at horene også hadde råd...men i den egentlige oppskriften er det altså ikke fisk. Så det hadde de vel ikke råd til... Olje i jerngryta, en eller to løk, hvitløk, stekes til gyldent. En boks hermetiske tomater, koke så lenge en gider (alt fra 15 min. til en time)sammen med pepper, krydder som oregano, persille og rosmarin eller salvie. Ha i svarte oliven (u.stein!), kanskje litt kapers og en eller to bokser hermetisk tunfisk. La dette stå i en ti minutters tid og putre. Salt. Kan godt ha litt lettrømme i også. Kok spaghetti (elleve minutter), renn godt av og ha oppi det andre. Rør godt rundt. Kvern noen omganger med svartpepper oppå tilslutt. Selv barn som ikke liker fisk, liker horespaghetti. 0 Siter
Vincent Skrevet 24. april 2003 Skrevet 24. april 2003 Thank you! Hva du vet ;o) Smaker det like bra også? jupp. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.