Bassisten Skrevet 24. april 2003 Skrevet 24. april 2003 Lompa ytterst, ellers sprekker brødet. 0 Siter
molli Skrevet 24. april 2003 Skrevet 24. april 2003 Brødet ytterst. Fordi det blir lettest å holde den sånn. Pølsa rulles inn i lompa, legges på plass i brødet. Ingenting spretter opp, og man kan spise den ved å holde den i to fingre. Med lompa ytterst trenger du jo begge hender for å hindre lompa i å "flippe" ut igjen. 0 Siter
Gjest Aina E Skrevet 24. april 2003 Skrevet 24. april 2003 Lompa innerst, for hvis den sprekker (som den vanligvis gjør), vil ikke løken og ketshupen kline deg til på fingrene. Det er mer sannsynlig at lompa sprekker, enn brødet. 0 Siter
Bassisten Skrevet 24. april 2003 Skrevet 24. april 2003 Brødet ytterst. Fordi det blir lettest å holde den sånn. Pølsa rulles inn i lompa, legges på plass i brødet. Ingenting spretter opp, og man kan spise den ved å holde den i to fingre. Med lompa ytterst trenger du jo begge hender for å hindre lompa i å "flippe" ut igjen. BS. Det greier seg lenge med ei hand - i alle fall om handa er på størrelse med mi.. ;-) Eg har forøvrig aldri sett nokon som har hatt brødet ytterst! Eg har prøvd, men det gjekk som eg sa; brødet sprakk. 0 Siter
molli Skrevet 24. april 2003 Skrevet 24. april 2003 BS. Det greier seg lenge med ei hand - i alle fall om handa er på størrelse med mi.. ;-) Eg har forøvrig aldri sett nokon som har hatt brødet ytterst! Eg har prøvd, men det gjekk som eg sa; brødet sprakk. Javel da! Jeg gir meg. 0 Siter
happy1365380345 Skrevet 24. april 2003 Skrevet 24. april 2003 Lompa ytterst, ellers sprekker brødet. Lompa skal oppå - så det så 0 Siter
Bassisten Skrevet 24. april 2003 Skrevet 24. april 2003 Javel da! Jeg gir meg. hehe... Så lett? No som vi hadde ein interessant konflikt på gong! 0 Siter
Bassisten Skrevet 24. april 2003 Skrevet 24. april 2003 Lompa skal oppå - så det så Jepp. Pølsa i brødet, så leggjast lompa over og brettast under... Elementært! :-) Hmmm... denne tråden burde kanskje vore kryssposta på seksualitetsforum? 0 Siter
happy1365380345 Skrevet 24. april 2003 Skrevet 24. april 2003 hehe... Så lett? No som vi hadde ein interessant konflikt på gong! Jammen herregud da Da får vi heller finne på noe annet........ 0 Siter
nick Skrevet 24. april 2003 Skrevet 24. april 2003 Brødet og lompa skal ytterst. Det lar seg ikke gjøre å få pølsa ytterst. 0 Siter
rufsetufsa Skrevet 24. april 2003 Skrevet 24. april 2003 Brødet og lompa skal ytterst. Det lar seg ikke gjøre å få pølsa ytterst. *ler* Den varianten hadde jeg ikke tenkt på, gitt... 0 Siter
-Riksklysa Skrevet 24. april 2003 Skrevet 24. april 2003 Brødet og lompa skal ytterst. Det lar seg ikke gjøre å få pølsa ytterst. nja, langt på vei enig, men du kan splitte pølsa og se hvor mye du får inn i den?!? 0 Siter
Pappa Bjørn Skrevet 24. april 2003 Skrevet 24. april 2003 Nå er jeg på hjemmebane! Først tar man brødet og fyller løk i bunnen. Så tar man pølsa og pakker INN i lompa. Så legger man pølse og lompe ned i brødet. Dersom du har delt brødet riktig vil du nå ha to kanaler mellom lompa og brødet.Her tar du ketchup på den ene siden og sennep på den andre i STRIPER slik at dette vil renne forsiktig ned i de to nevnte kanalene. Ta deretter Potetsalat eller rekesalat ( Det er kun de to som er godkjent!!) på den ene siden, mens agurkmix legges i en tynn stripe på den andre siden. Avslutt det hele med ketchup og sennep i kryss over hverandre. Har du gjordt alt korrekt nå så kan du ha en stripe med chilisaus eller fransk pølsedressing midt på pølsa. Sånn skal det gjøres. 0 Siter
Dorthe Skrevet 24. april 2003 Skrevet 24. april 2003 Nå er jeg på hjemmebane! Først tar man brødet og fyller løk i bunnen. Så tar man pølsa og pakker INN i lompa. Så legger man pølse og lompe ned i brødet. Dersom du har delt brødet riktig vil du nå ha to kanaler mellom lompa og brødet.Her tar du ketchup på den ene siden og sennep på den andre i STRIPER slik at dette vil renne forsiktig ned i de to nevnte kanalene. Ta deretter Potetsalat eller rekesalat ( Det er kun de to som er godkjent!!) på den ene siden, mens agurkmix legges i en tynn stripe på den andre siden. Avslutt det hele med ketchup og sennep i kryss over hverandre. Har du gjordt alt korrekt nå så kan du ha en stripe med chilisaus eller fransk pølsedressing midt på pølsa. Sånn skal det gjøres. Pleier du å spise pølser på seven-eleven? 0 Siter
soleil Skrevet 24. april 2003 Forfatter Skrevet 24. april 2003 Nå er jeg på hjemmebane! Først tar man brødet og fyller løk i bunnen. Så tar man pølsa og pakker INN i lompa. Så legger man pølse og lompe ned i brødet. Dersom du har delt brødet riktig vil du nå ha to kanaler mellom lompa og brødet.Her tar du ketchup på den ene siden og sennep på den andre i STRIPER slik at dette vil renne forsiktig ned i de to nevnte kanalene. Ta deretter Potetsalat eller rekesalat ( Det er kun de to som er godkjent!!) på den ene siden, mens agurkmix legges i en tynn stripe på den andre siden. Avslutt det hele med ketchup og sennep i kryss over hverandre. Har du gjordt alt korrekt nå så kan du ha en stripe med chilisaus eller fransk pølsedressing midt på pølsa. Sånn skal det gjøres. *sikle* Nå fikk jeg sinnsykt lyst på pølse! Jeg er enig i at lompa skal være inni brødet, men løken nedi brødet utenfor lompa? Hvorfor det? 0 Siter
soleil Skrevet 24. april 2003 Forfatter Skrevet 24. april 2003 Pleier du å spise pølser på seven-eleven? Tror han jobber der.. (For å få gratis pølser) 0 Siter
Dorthe Skrevet 24. april 2003 Skrevet 24. april 2003 Tror han jobber der.. (For å få gratis pølser) Han var liksom så veldig selvsikker på den pølsehåndteringen. 0 Siter
Pappa Bjørn Skrevet 24. april 2003 Skrevet 24. april 2003 *sikle* Nå fikk jeg sinnsykt lyst på pølse! Jeg er enig i at lompa skal være inni brødet, men løken nedi brødet utenfor lompa? Hvorfor det? Både på grunn av plassering der det er mulig, men også fordi lompa kan være litt klebrig. Da vil du få helt nøyaktige løkmengder dosert per bit slik at ikke løken renner ut eller at alt kommer på en gang. Du vil på denne måten få alle typene med tilbehør fordelt på hele pølsa. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.