SierDuDet Skrevet 27. april 2003 Skrevet 27. april 2003 Hvordan er beste måten å tilberede kyllingfileter? I panne eller ovnen? Hvis ovnen: Hvor lenge? 0 Siter
Zelig Skrevet 27. april 2003 Skrevet 27. april 2003 I panne, helt klart. De blir tørre i ovnen hvis man ikke inkluderer endel andre ingredienser, da. Har en oppskrift hvor de skal i ovnen, men uansett skal de brunes først i panne. Oppskriften jeg tenkte på er kylling og brokkoliform med pinjekjerner og tomater. Veldig enkelt; du legger kylling, tomater, brokkoli lagvis bortover formen, heller over f.eks vann/fløte/creme fraiche/e.l., rister pinjekjerner som du har over, og til slutt litt ost på toppen, gjerne mozzarella. Nydelig.. Men bortsett fra slike retter med mye fuktighet og grønt rundt er det garantert best å steke filetene i pannen. Husk middels varme, ikke for varmt. Det tar lengre tid å steke kyllingfileter enn f.eks biff. 0 Siter
Pappa Bjørn Skrevet 27. april 2003 Skrevet 27. april 2003 Det er best i panne så du får stekeskorpe på. Det er best om du pensler med olje og gnir inn mes salt, pepper og gjerne litt paprikakrydder. Så pannesteker du dem så krydderet er med å lage skorpen. Kjempegodt. 0 Siter
SierDuDet Skrevet 27. april 2003 Forfatter Skrevet 27. april 2003 Thanks. Var det jeg trodde så da kliner jeg til på vanlig måte, dog med litt innpenslet krydder og den slags! 0 Siter
Tornerose Skrevet 27. april 2003 Skrevet 27. april 2003 Thanks. Var det jeg trodde så da kliner jeg til på vanlig måte, dog med litt innpenslet krydder og den slags! Kylling blir absolutt ikke tørr i ovn. Brun den raskt i panne først og stek ved 200 grader i 5-6 minutter i ovnen, da blir den perfekt! Myyye bedre enn å steke den ferdig i panne. 0 Siter
SierDuDet Skrevet 27. april 2003 Forfatter Skrevet 27. april 2003 Kylling blir absolutt ikke tørr i ovn. Brun den raskt i panne først og stek ved 200 grader i 5-6 minutter i ovnen, da blir den perfekt! Myyye bedre enn å steke den ferdig i panne. Litt seint nå. Jeg er allerede godt i gang 0 Siter
Tornerose Skrevet 27. april 2003 Skrevet 27. april 2003 Litt seint nå. Jeg er allerede godt i gang Husk det neste gang da. :-) 0 Siter
SierDuDet Skrevet 27. april 2003 Forfatter Skrevet 27. april 2003 Husk det neste gang da. :-) Men nå er det nettopp ferdig stekt, og jeg tok en liten bit for å prøvesmake. Det var saftig, saftig, saftig og perfekt krydret! Kylling kan ikke bli bedre enn det der! Mulig jeg hadde flaks, men nå har jeg god mat på jobben i natt! 0 Siter
Zelig Skrevet 27. april 2003 Skrevet 27. april 2003 Kylling blir absolutt ikke tørr i ovn. Brun den raskt i panne først og stek ved 200 grader i 5-6 minutter i ovnen, da blir den perfekt! Myyye bedre enn å steke den ferdig i panne. Helt uenig med deg.. 0 Siter
Tornerose Skrevet 27. april 2003 Skrevet 27. april 2003 Helt uenig med deg.. Det har du selvsagt lov til å være. :-) Men det gjør ikke ovnsstekt kylling mindre saftig. 0 Siter
Gjest ikke undertegnet Skrevet 27. april 2003 Skrevet 27. april 2003 Jeg tar store 'svenskefileter' i ovnen. Det enkleste. Heller godt med soyaolje i ildfast form. Godt med krydder oppi. Tørker filetene godt. Vender dem rundt i soyakrydderblandingen. Inn i ovnen på 170-180 grader. Midt i. 40 minutter er passe i min ovn. Putt oppi andre ingredienser hvis du vil. Godt med et par kutta løk oppi feks. Denne blandinga serveres med kokt broccoli, ris og tomat ved siden av, og er skikkelig snadder. Liker du varm tomat så kan du jo slenge den med oppi på slutten av steketida. Jeg prøver meg fram med det meste, og det blir alltid spiselig. 0 Siter
Pappa Bjørn Skrevet 27. april 2003 Skrevet 27. april 2003 Kylling blir absolutt ikke tørr i ovn. Brun den raskt i panne først og stek ved 200 grader i 5-6 minutter i ovnen, da blir den perfekt! Myyye bedre enn å steke den ferdig i panne. Jeg synes det er greitmed kalkunbryst eller andre litt støre stykker, men kyllingbryst som kanskje veier 100 gram blir bedre i pannen synes jeg. Det er dog også fordi jeg gjerne vil ha denne krydderskorpen ytterst. Inne man får riktig stekeskorpe er kjøttet likevel gjennomstekt. 0 Siter
Pappa Bjørn Skrevet 27. april 2003 Skrevet 27. april 2003 Thanks. Var det jeg trodde så da kliner jeg til på vanlig måte, dog med litt innpenslet krydder og den slags! Enjoy. Tror det må være noe av det reneste kjøttet man kan få tak i i tillegg til at det kan brukes til omtrent alt. 0 Siter
SierDuDet Skrevet 27. april 2003 Forfatter Skrevet 27. april 2003 Enjoy. Tror det må være noe av det reneste kjøttet man kan få tak i i tillegg til at det kan brukes til omtrent alt. Jupp, sunt og godt, og jeg prøvesmakte litt etter kokkeleringen og kjøttet ble meget saftig og godt! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.