Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

I panne, helt klart. De blir tørre i ovnen hvis man ikke inkluderer endel andre ingredienser, da. Har en oppskrift hvor de skal i ovnen, men uansett skal de brunes først i panne. Oppskriften jeg tenkte på er kylling og brokkoliform med pinjekjerner og tomater. Veldig enkelt; du legger kylling, tomater, brokkoli lagvis bortover formen, heller over f.eks vann/fløte/creme fraiche/e.l., rister pinjekjerner som du har over, og til slutt litt ost på toppen, gjerne mozzarella. Nydelig..

Men bortsett fra slike retter med mye fuktighet og grønt rundt er det garantert best å steke filetene i pannen. Husk middels varme, ikke for varmt. Det tar lengre tid å steke kyllingfileter enn f.eks biff.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/102478-chicken/#findComment-587565
Del på andre sider

Thanks. Var det jeg trodde så da kliner jeg til på vanlig måte, dog med litt innpenslet krydder og den slags! :)

Kylling blir absolutt ikke tørr i ovn. Brun den raskt i panne først og stek ved 200 grader i 5-6 minutter i ovnen, da blir den perfekt! Myyye bedre enn å steke den ferdig i panne.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/102478-chicken/#findComment-587608
Del på andre sider

Annonse

Husk det neste gang da. :-)

Men nå er det nettopp ferdig stekt, og jeg tok en liten bit for å prøvesmake. Det var saftig, saftig, saftig og perfekt krydret!

Kylling kan ikke bli bedre enn det der!

Mulig jeg hadde flaks, men nå har jeg god mat på jobben i natt! :)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/102478-chicken/#findComment-587658
Del på andre sider

Gjest ikke undertegnet

Jeg tar store 'svenskefileter' i ovnen. Det enkleste.

Heller godt med soyaolje i ildfast form. Godt med krydder oppi. Tørker filetene godt. Vender dem rundt i soyakrydderblandingen. Inn i ovnen på 170-180 grader. Midt i. 40 minutter er passe i min ovn.

Putt oppi andre ingredienser hvis du vil. Godt med et par kutta løk oppi feks. Denne blandinga serveres med kokt broccoli, ris og tomat ved siden av, og er skikkelig snadder.

Liker du varm tomat så kan du jo slenge den med oppi på slutten av steketida.

Jeg prøver meg fram med det meste, og det blir alltid spiselig.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/102478-chicken/#findComment-587744
Del på andre sider

Pappa Bjørn

Kylling blir absolutt ikke tørr i ovn. Brun den raskt i panne først og stek ved 200 grader i 5-6 minutter i ovnen, da blir den perfekt! Myyye bedre enn å steke den ferdig i panne.

Jeg synes det er greitmed kalkunbryst eller andre litt støre stykker, men kyllingbryst som kanskje veier 100 gram blir bedre i pannen synes jeg. Det er dog også fordi jeg gjerne vil ha denne krydderskorpen ytterst. Inne man får riktig stekeskorpe er kjøttet likevel gjennomstekt.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/102478-chicken/#findComment-588065
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...