Gå til innhold

Spaghettisaus


Anbefalte innlegg

Gjest spaghettielskern
Skrevet

Hvilken spaghettisaus er best?

evt om noen har en oppskrift på en knallgod saus?

Skrevet

Tenker du på bolognese saus, eller hva som helst som kan blandes med pasta ?

Spaghetti carbonara er godt, raskt å lage, og du har ofte alle ingredienser i hus allerede.

Stek baconbiter og litt hvitløk, bland i ferdigkokt spaghetti. Bland 1-2 dl kremfløte, to eggeplommer og litt revet parmesan, rør inn og la stå etpar minutter under lokk.

Skrevet

neineinei.....

Knorr

Knorr sin er veldig salt - er den ikke? Tror det var derfor jeg slutta å kjøpe den..

Skrevet

Knorr sin er veldig salt - er den ikke? Tror det var derfor jeg slutta å kjøpe den..

Jeg liker salt, jeg :)

Skrevet

Fløtesaus med blåmuggost!

Og litt bacon eller skinke til.

Kizza1365380506
Skrevet

Før i tiden ville ungene kun ha min spagettisaus oppskrift;

1 pk kjøttdeig, 1-2 blokker maggi kjøttsuppe, løk, tomatpure. Stek kjøttdeig, ha alt i en gryte, tilsett vann, ha i kjøttsuppen, og tomatpure, kok opp, lag den litt tykkere med potetmelsjevning.

Nå vil de like gjerne ha Toro sin spagettisaus, den smaker mye likt spagetti bolognese som de kjøpte i Hellas.Enkelere for meg.

Gjest Maja_hof
Skrevet

Kjøttdeig,et halvt glass med dolmio saus,extra grønnsaker.

Fersk champignon,løk som freses med salt pepper litt hvitløk.Ha dette oppi kjøttdeigen å dolmion.

Ha oppi en goood sprut med ketshup,fløte,babymais å gulerøtter.Putre putre å det er ferdig.Kjempe godt...

Gjest Huttetutei
Skrevet

Kjøttdeig,et halvt glass med dolmio saus,extra grønnsaker.

Fersk champignon,løk som freses med salt pepper litt hvitløk.Ha dette oppi kjøttdeigen å dolmion.

Ha oppi en goood sprut med ketshup,fløte,babymais å gulerøtter.Putre putre å det er ferdig.Kjempe godt...

Du var jammen flink til å skrive.

Skrevet

Hvis det er tomatsaus du tenker på så er dette min oppskrift. Stek baconbiter, kjøttdeig og løk hver for seg og bland så sammen med presset hvitløk, hakkede tomater, noen spiseskjeer tomatpuré og ønsket krydder (basilikum, oregano, rosmarin, timian, laurbærblad, chilipulver). La putre en halvtimes tid.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...