Gå til innhold

Karbonader - lynraskt svar ønskes


Anbefalte innlegg

Gjest middagsdesperat
Skrevet

Skal karbonadedeig bare krydres og formes eller skal deigen spes ut før steking? Den gode gamle karbonaden og speilegget, vet dere.

Skrevet

Takk!

PS: Bokmerk http://www.mat.no/kokebok/ - så har du et oppslagsverk til senere bruk. Det finnes mange andre oppskriftssamlinger på nett, men denne er i alle fall et greit utgangspunkt. :-)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...