Gjest middagsdesperat Skrevet 28. april 2003 Skrevet 28. april 2003 Skal karbonadedeig bare krydres og formes eller skal deigen spes ut før steking? Den gode gamle karbonaden og speilegget, vet dere. 0 Siter
Gemini Skrevet 28. april 2003 Skrevet 28. april 2003 Søk på ordet karbonader her: http://www.mat.no/kokebok/ eller latmannslinken: http://www.mat.no/kokebok/oppskrift.asp?parent=&cluster_id=273&folder_id=222&view=detail 0 Siter
Gjest ikke fullt så middagsdesperat lenger Skrevet 28. april 2003 Skrevet 28. april 2003 Søk på ordet karbonader her: http://www.mat.no/kokebok/ eller latmannslinken: http://www.mat.no/kokebok/oppskrift.asp?parent=&cluster_id=273&folder_id=222&view=detail Takk! 0 Siter
Gemini Skrevet 28. april 2003 Skrevet 28. april 2003 Takk! PS: Bokmerk http://www.mat.no/kokebok/ - så har du et oppslagsverk til senere bruk. Det finnes mange andre oppskriftssamlinger på nett, men denne er i alle fall et greit utgangspunkt. :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.