Gjest Skrekk og gru Skrevet 12. mai 2003 Del Skrevet 12. mai 2003 Hvordan lager man eggerøre?(Ikke omelett) Skal man bruke kasserolle eller stekepanne? Takk for svar. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/104682-egger%C3%B8re/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Åsemor Skrevet 12. mai 2003 Del Skrevet 12. mai 2003 Går ut fra du kan bruke både vanlig kjele og stekepanne. Jeg har brukt kjele. Tar noen egg, noen dæsjer smør, og like mange spiseskjeer vann som jeg har egg. Setter på svak/middels varme, og rører stadig vekk. Du ser når den er ferdig. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/104682-egger%C3%B8re/#findComment-606816 Del på andre sider Flere delingsvalg…
tuppelur Skrevet 12. mai 2003 Del Skrevet 12. mai 2003 Går ut fra du kan bruke både vanlig kjele og stekepanne. Jeg har brukt kjele. Tar noen egg, noen dæsjer smør, og like mange spiseskjeer vann som jeg har egg. Setter på svak/middels varme, og rører stadig vekk. Du ser når den er ferdig. jeg syns det er lettest med kjele. tar i egg og like mange spiseskjeer (som egg) med melk. rør hele tiden,så det ikke brennes. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/104682-egger%C3%B8re/#findComment-606867 Del på andre sider Flere delingsvalg…
birdie Skrevet 12. mai 2003 Del Skrevet 12. mai 2003 Jeg bruker som de andre her kasserolle, og melk (vann er til omelett). Andreas Viestad, kokken i Magasinet (Dagbladet), lager eggerøre i vannbad, han! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/104682-egger%C3%B8re/#findComment-606919 Del på andre sider Flere delingsvalg…
laguna1365380434 Skrevet 12. mai 2003 Del Skrevet 12. mai 2003 Jeg bruker stekepanne.. Har aldri hørt om å bruke kaserolle. Bestående av egg, melk eller fløte + gressløk og salt.. Og smør ipannen, sef.. En må røre hele tiden, ferdig på 3 min..) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/104682-egger%C3%B8re/#findComment-606944 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kyrre Kylling Skrevet 13. mai 2003 Del Skrevet 13. mai 2003 Sakset fra Magasinet (dagbladet): PERFEKT EGGERØRE Det som gjør eggerøra perfekt og akkurat passe kremete, er at du lager den over vannbad og derfor ikke utsetter den for så sterk varme at vannet i egget blir trengt ut. Det som avgjør hvorvidt det er enkelt eller komplisert å lage eggerøre med denne metoden, der du lager den over vannbad, er om du har ei passelig skål til å ha oppi vannbadet. Jeg har en salatbolle som passer helt perfekt oppi ei av grytene mine - det vil si at store deler av sidene blir dekket av vann, samtidig som den ikke detter nedi og blir fylt av vann. Igjen er dette en oppskrift du kan bruke som et utgangspunkt: Hvis du skal være råflott, kan du ha i litt trøfler (eller halvråflott, ha i et par teskjeer trøffel- og olivenmos, som du kan få kjøpt et helt glass av til mindre enn en hundrings), vil du ha en mer fyldig smak, ha i litt nyrevet parmesan eller en annen ost. Litt andre urter er heller ikke dumt. Server med rugbrød. Nok til 2: 4 egg 1 ss smør, eller mer 1/2 dl melk 2 ss finhakket gressløk Evt. litt nyrevet parmesan grovmalt pepper Kok opp vann i ei gryte som passer til bollen du skal bruke til eggene. Bruk gjerne varmtvann fra krana, da går det fortere. Knekk eggene i en bolle og pisk dem godt. Bland i smør, melk, halvparten av gressløken og eventuelt parmesan. Smøret vil forbli en klump inntil eggeblandingen blir varm, men det gjør ingenting. Sett bollen over det varme vannet. Det gjør ingenting om det ikke koker ennå. Rør rundt med en slikkepott inntil eggerøra har en jevn, myk og fortsatt litt fuktig konsistens. Krydre med pepper og resten av gressløken like før du skal servere. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/104682-egger%C3%B8re/#findComment-607282 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amiga Skrevet 13. mai 2003 Del Skrevet 13. mai 2003 Jeg bruker stekepanne, margarin, egg, salt, melk, gressløk. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/104682-egger%C3%B8re/#findComment-607329 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.