Gå til innhold

Stekt ris, hvordan?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Stekt ris blir typisk laget av reste-ris. Kok ris som vanlig. Stek tilbehøret; reker, erter, skinke, paprika etc, tilsett risen og stek alt litt sammen så det blir varmt og blandet. Serveres med soyasaus.

Dæh! Så jeg gjør det riktig altså? Du store verden. :o)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/104878-stekt-ris-hvordan/#findComment-608532
Del på andre sider

Annonse

Du har fått utmerkede tips - jeg vil kun tilføye et par ting:

bruk gryte/kjele/kasserolle i stedet for panne

når du føler ting er varmt nok (IKKE reker) - kakk et (rått) egg eller tre oppi. Rør - som en "gal" etter et minutt eller så.

Så kan du ha i reker - om du har. La de såvidt bli varme - og servér.

Husk godt salt på bordet.

(Kun Maldonsalt duger til bordsalt)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/104878-stekt-ris-hvordan/#findComment-608674
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...