Gjest Guroen Skrevet 29. mai 2003 Del Skrevet 29. mai 2003 Har tenkt å bake boller i dag. Vet av erfaring at når jeg skal bake så blir det alltid tørt om smulete. Har prøvd alt fra både høyere stekevarme og kortere steketid - til mindre mel. Noen gode råd/kjerringråd for å få bollene ferske og SAFTIGE? Har dere en god oppskrift på lager? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/107092-saftig-gj%C3%A6rbakst/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
HelgeM Skrevet 29. mai 2003 Del Skrevet 29. mai 2003 Gode boller inneholder mye smør, sukker og kardemomme. Laaaaaang heving, minst 5 timer men helst 10 eller mer. Du kan også få bollene saftigere ved å varme væsken til deigen helt opp til kokepunktet og så tilsette inntil 5% av melet. Avkjøl til kosetemperatur for gjærsopp før du fortsetter på vanlig måte. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/107092-saftig-gj%C3%A6rbakst/#findComment-627617 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Guroen Skrevet 29. mai 2003 Del Skrevet 29. mai 2003 Gode boller inneholder mye smør, sukker og kardemomme. Laaaaaang heving, minst 5 timer men helst 10 eller mer. Du kan også få bollene saftigere ved å varme væsken til deigen helt opp til kokepunktet og så tilsette inntil 5% av melet. Avkjøl til kosetemperatur for gjærsopp før du fortsetter på vanlig måte. Takk for gode råd. Skal få god bruk for dem neste gang for nå står bollene allerede i ovnen. Hadde ikke hevt lenger enn 45 min da jeg puttet dem inni:-/ 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/107092-saftig-gj%C3%A6rbakst/#findComment-627626 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.