Gå til innhold

hormonforstyrrelser


forden

Anbefalte innlegg

Hei,jeg skriver på vegne av min datter,som har fått påvist et avvik i hjernen,i det som styrer hormonene.Hun er 15 år,og overvektig på tross av at hun spiser ikke mer enn det som er vanlig,så grunnen kan ligge i det avviket de har funnet.Jeg føler jeg har fått dårlig info.om hva dette kan være...å kan det være hensiktsmessig for min datter å evt.ta fettsuging for å gå ned i vekt.Hun plages veeldig med dette,bla. mobbing på skole å det som hører med i slike situasjoner.Hun skal inn til videre undersøkelser,men ting tar jo tid i norsk helsevesen,så jeg lurte på om dere kunne gi meg noen svar så jeg slipper å gå å engste meg for lenge.

På forhånd takk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Jan Petter Høeg, Allmenpraktiserende Leg

Det kan tenkes dette dreier seg om nedsatt produksjon av TSH som igjen styrer produksjonen av de aktive stoffskiftehormonene FT 3 og FT4.Hvis dette er tilfelle,bør dette kunne behandles på en bra måte.Det er ingen grunn til å tenke på fettsuging,og hun bør ta en generell prat med legen sin om kosthold og mosjon,uavhengig av hvordan man evt.skal behandle det avviket som er funnet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest (Anonymous)

Jeg er en mann på 27 år. Er 180cm høy og ca 110kilo. Jeg har det noen kaller for "valpefett" jevnt fordelt men ganske mykt lag på kroppen.

Jeg spiser ikke spesielt mye, ca.2 skiver til frokost,3 skiver til lunsj, og sen middag normal porsjon.

Jeg trener jevnlig ca. 3-4 ganger for uka i treningsstudio.

Og er ganske aktiv på jobben da den kan være fysisk krevende.

Men problemet er jeg har mistanke om at jeg har for lite mannlige hormoner. Jeg har veldig beskjeden skjeggvekst/ hårvekst på kroppen, og har "pupper".Dette er noe mine brødre ikke sliter med de har ganske kraftig skjegg og hårvekst. Jeg lurer på om det er noe som kan gjøres, da dette er et STORT problem for meg. Spesielt med tanke på kjærlighetslivet. Man kan vel si at jeg misfornøyd med kroppen min. Jeg håper på svar.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...