Gå til innhold

Blod fra endetarm


Gjest Karin

Anbefalte innlegg

Hei!

For første gang idag kom det endel blod sammen med avføring fra endetarmen min. Det første jeg tenkte var at det nok var hemorroider som sprakk el. det var såpass at det sprutet litt på kantene i toalettskålen (unskjyld beskrivelsen!!).. Det så ut til å være lyst, friskt blod.. Jeg fødte forresten ei lita jente for fire mnd. siden - og da er det jo visstnok vanlig med hemmoroider.. Har også hatt en liten bakterie nedentil fra tiden på sykehuset (er iorden nå).

Jeg leser på temasidene at det også kan være andre ting som forårsaker slik blødning.. Er det flere som har slike opplevelser og kan gi meg noen tips til hva jeg bør gjøre? Må jeg kontakte lege? I tilfelle hvor snart bør jeg gjøre det??

Blir glad for svar!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg kan ikke si deg hva det er. Men såpass respekt har jeg for slike "uvanlige" ting at jeg ville fått meg en time snarest mulig. Det eneste du risikerer å tape på det er pengene du betaler til legen. Det er bedre å få det sjekket, enn å bare la det gå sin gang.

Lykke til,

klem fra

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Jan Petter Høeg, Allmenpraktiserende Leg

Historien din passer med en sprukken hemoroide,og som du selv er inne på,så er dette ikke uvenlig ifm.svangerskap.Jeg synes du kan se dette an,men ved repetert blødning kan det være greit at du går til legen din for en undersøkelse,slik at du kan få den behandlingen som måtte være nødvendig for å stoppe plagene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...