Gjest Stresset husmor Skrevet 19. juni 2003 Skrevet 19. juni 2003 Er det mulig å skrelle poteter og legge dem i en gryte med kaldt vann, to dager før middagen skal ferdigtilberedes? 0 Siter
Gjest CatePus Skrevet 19. juni 2003 Skrevet 19. juni 2003 Det går sikkert helt fint. Her forleden skrelte jeg poteter og satt i vann under lokk på komfyren, men så ombestemte vi oss, så de stod helt til neste dag (i romtemp!) Jeg sa naturligvis ingenting om det til dem jeg serverte potetene til - og det var heller ingen som klagde/ble matforgiftet. 0 Siter
Lillemus Skrevet 19. juni 2003 Skrevet 19. juni 2003 Jada, setter du gryta kjølig, men frostfritt (VIKTIG!) så er det sikkert best. Har du i tillegg anledning til å bytte vann en gang eller to så er det flott. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.