Gå til innhold

Skrelle poteter 2 dager før?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest CatePus

Det går sikkert helt fint.

Her forleden skrelte jeg poteter og satt i vann under lokk på komfyren, men så ombestemte vi oss, så de stod helt til neste dag (i romtemp!) Jeg sa naturligvis ingenting om det til dem jeg serverte potetene til - og det var heller ingen som klagde/ble matforgiftet.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...