Gå til innhold

Mister følelsen


mauren

Anbefalte innlegg

For 5-6 år siden fikk jeg meg en liten nakkesleng da jeg kjørte inn i en vegg på slalåm (som nybegynner). Etter dette har jeg hatt en del plager med nakken, men har klart å holde meg unna smertestillende. For ca. et år siden fikk jeg problemer med ryggen (muligens etter å ha vært med i en fritt fall livbåt - 15 meter fritt fall, og så landing i sjøen, men her er en godt fastspent). Mest i korsryggen med stråling nedover beina og ta tok det seg også opp med nakkesmertene. Siden februar har jeg vært avhengig av kiropraktor en gang i uken for å holde smertene i sjakk. Jeg har mistet følelsen nedover beina en del, men dette har avtatt og kommer skjeldnere nå. Mister også følelsen fra korsryggen og nedover i setet en del. Mister veldig ofte følelsen i lillefingrene og halve ringefinger. Spesielt på venstre side, men ofte skjer det på begge sider. Jeg har også merket litt oppover i ansiktet og tungen. Jeg har aldri mistet funksjon, bare følelse. Jeg har vært på CT av korsrygg og nakke, men den viste bare normale funn. Er det noe annet jeg kan gjøre enn å gå til kiropraktor? Det blir jo ganske dyrt i lengden, men jeg klarer meg ikke uten. Kan jeg få så mye plager som dette av f.eks. muskulære problemer? Rtg. av korsryryggen viste forresten at jeg hadde en høyrekonveks scoliose, og ene foten er et par millimeter lengre enn den andre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Rolf Salvesen, spesialist i nevrologi

Kjære mauren !

Jeg antar du har vært undersøkt av nevrolog. Hvis ikke, synes jeg du burde overveie det. Det er vel tvilsomt om kiropraktikk kan kurere slike kroniske plager. Det er forøvrig vanskelig å gi råd over nettet på så "personlige" spørsmål, her kommer jo individuell variasjon inn for fullt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...