Pappa Bjørn Skrevet 19. august 2003 Del Skrevet 19. august 2003 Jeg har kjøpt maiskolber i dag og vil ha dem ved siden av middagen. Noen som har god peiling på hvordan man kan gjøre noe spennende med hele maiskolber? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/116701-mais/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest et tips bare.. Skrevet 19. august 2003 Del Skrevet 19. august 2003 Koker eller griller dem? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/116701-mais/#findComment-701864 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ildg Skrevet 19. august 2003 Del Skrevet 19. august 2003 Koker eller griller dem? Damp dem, klin på med godt smør, sabla godt:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/116701-mais/#findComment-701867 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hare1365380455 Skrevet 19. august 2003 Del Skrevet 19. august 2003 Damp dem, klin på med godt smør, sabla godt:-) Og salt, eller var det litt feil? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/116701-mais/#findComment-701898 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest papirtiger Skrevet 19. august 2003 Del Skrevet 19. august 2003 Merkelig at det er næring i mais 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/116701-mais/#findComment-701909 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ildg Skrevet 19. august 2003 Del Skrevet 19. august 2003 Og salt, eller var det litt feil? Det har jeg ikke prøvd da jeg synes at smør er salt nok. Jeg har ikke prøvd med bare salt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/116701-mais/#findComment-701928 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hare1365380455 Skrevet 19. august 2003 Del Skrevet 19. august 2003 Det har jeg ikke prøvd da jeg synes at smør er salt nok. Jeg har ikke prøvd med bare salt. Ikke bare salt, men smør og litt salt.. er smøret salt behøver man jo ikke noe ekstra salt, men jeg husker jeg syntes det var godt! Lenge siden jeg har spist maiskolbe. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/116701-mais/#findComment-702057 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pappa Bjørn Skrevet 19. august 2003 Forfatter Del Skrevet 19. august 2003 Ikke bare salt, men smør og litt salt.. er smøret salt behøver man jo ikke noe ekstra salt, men jeg husker jeg syntes det var godt! Lenge siden jeg har spist maiskolbe. Grillet med smør og salt. Det var kjempegodt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/116701-mais/#findComment-702108 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.