Pappa Bjørn Skrevet 19. august 2003 Skrevet 19. august 2003 Jeg har kjøpt maiskolber i dag og vil ha dem ved siden av middagen. Noen som har god peiling på hvordan man kan gjøre noe spennende med hele maiskolber? 0 Siter
Gjest et tips bare.. Skrevet 19. august 2003 Skrevet 19. august 2003 Koker eller griller dem? 0 Siter
Gjest ildg Skrevet 19. august 2003 Skrevet 19. august 2003 Koker eller griller dem? Damp dem, klin på med godt smør, sabla godt:-) 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 19. august 2003 Skrevet 19. august 2003 Damp dem, klin på med godt smør, sabla godt:-) Og salt, eller var det litt feil? 0 Siter
Gjest papirtiger Skrevet 19. august 2003 Skrevet 19. august 2003 Merkelig at det er næring i mais 0 Siter
Gjest ildg Skrevet 19. august 2003 Skrevet 19. august 2003 Og salt, eller var det litt feil? Det har jeg ikke prøvd da jeg synes at smør er salt nok. Jeg har ikke prøvd med bare salt. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 19. august 2003 Skrevet 19. august 2003 Det har jeg ikke prøvd da jeg synes at smør er salt nok. Jeg har ikke prøvd med bare salt. Ikke bare salt, men smør og litt salt.. er smøret salt behøver man jo ikke noe ekstra salt, men jeg husker jeg syntes det var godt! Lenge siden jeg har spist maiskolbe. 0 Siter
Pappa Bjørn Skrevet 19. august 2003 Forfatter Skrevet 19. august 2003 Ikke bare salt, men smør og litt salt.. er smøret salt behøver man jo ikke noe ekstra salt, men jeg husker jeg syntes det var godt! Lenge siden jeg har spist maiskolbe. Grillet med smør og salt. Det var kjempegodt. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.