ilene1365380268 Skrevet 3. september 2003 Del Skrevet 3. september 2003 Har kjøpt noe lammebog, og lurer først om jeg må legge kotelettene i vann kvelden før. Hva bruker jeg stykkene til? Ha poteter og kålrabistappe til? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/118455-lammebog-hvordan-brukes-den/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
lynne Skrevet 3. september 2003 Del Skrevet 3. september 2003 Fersk lammebog skal ikke vannes Du kan lage fårikål eller lammefrikase. Kjempegodt! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/118455-lammebog-hvordan-brukes-den/#findComment-714932 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ilene1365380268 Skrevet 3. september 2003 Forfatter Del Skrevet 3. september 2003 Fersk lammebog skal ikke vannes Du kan lage fårikål eller lammefrikase. Kjempegodt! Gjelder dette røkt lammebog også?? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/118455-lammebog-hvordan-brukes-den/#findComment-714949 Del på andre sider Flere delingsvalg…
serendipity Skrevet 4. september 2003 Del Skrevet 4. september 2003 Gjelder dette røkt lammebog også?? Jeg vanner ikke ut Lammebog, men tilbereder den ofte som Pinnekjøtt. Dampkoker på rist eller bjørkepinner i ca. 1,5 - 2 timer. Er vel kanskje litt annerledes med pinenkjøtt ettersom det er tørket. Jeg vanner noen ganger ut røkte/salta svineknoker, men ellers stort sett ingenting annet. Heller ikke røkt lammelår. Men det er vel forskjellig fra hvem som røker kjøttet hvor mye røkt det er . 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/118455-lammebog-hvordan-brukes-den/#findComment-715220 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.