Gå til innhold

Lammebog; hvordan brukes den?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjelder dette røkt lammebog også??

Jeg vanner ikke ut Lammebog, men tilbereder den ofte som Pinnekjøtt. Dampkoker på rist eller bjørkepinner i ca. 1,5 - 2 timer. Er vel kanskje litt annerledes med pinenkjøtt ettersom det er tørket. Jeg vanner noen ganger ut røkte/salta svineknoker, men ellers stort sett ingenting annet. Heller ikke røkt lammelår. Men det er vel forskjellig fra hvem som røker kjøttet hvor mye røkt det er .

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...