Gå til innhold

Hårtap


Sári
 Del

Anbefalte innlegg

Jeg har begynt å miste håret. Derfor har jeg undersøkt litt på nettet om det finnes noe som kan stoppe/reversere hårtap. På siden www.thymuskin.no, presenteres flere produkter som skal forebygge hårtap. Produktene skal ha vært i bruk i flere år i andre land, og har visst seg å være effektive.

Det er ikke akkurat uvanlig at noen prøver å selge "mirakelkurer" for alt mulig. Derfor lurte jeg på om dette kan bekreftes fra andre?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Tror du kan glemme å gjøre noe med hårtapet. I noen få tilfeller kan hårtap skyldes mangel på vitaminer, og da hjelper nok de mange vidunderkurene. Bruk av visse medisiner kan også medføre hårtap. Men som oftest skyldes hårtapet fysiologiske forhold som det ikke er mulig å gjøre noe med. Jeg har brukt nærmere 10.000 kroner ymse vidunderkurer, men håret har ikke begynt å vokse ut igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Line

B6-vitamin hjelper litt for å stoppe hårtap. Fikk anbefalt det av en frisør da jeg mistet litt hår etter fødsel, og det hjalp faktisk.

Ølgjær sies også å ha en god effekt på håret.

Sørg for å få i deg nok vitaminer gjennom kostholdet - det er det viktigste, har jeg hørt. Det vises på håret dersom man mangler enkelte mineraler og vitaminer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nina Lindstad, spesialist i allmennmedisin

Dessverre finnes det ingen medisiner som kan redusere hårtap. Imidlertid er det viktig med rikelig inntak av b-vitaminer ( eks. B-tonin mikstur). Legen din bør også utelukke sykdommer som f.eks hypotyreose.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...