Gå til innhold

hva er det som feiler meg?


Gjest runas dagligdagse problemer
 Del

Anbefalte innlegg

Gjest runas dagligdagse problemer

Jeg har i lengre tid (over et halvt år) hatt symptomer som tretthet, slapphet, kvalme, og jeg blir til tider så dårlig at jeg må bare legge meg ned ellers kjennes det ut som jeg enten skal besvime eller kaste opp. Det har vært ganske ille, og jeg syns det blir verre.

En dag for en måneds tid siden fant jeg ut at jeg skulle måle temperaturen, og resultatet jeg kom frem til er at jeg ligger jevnt på ca 37,5 til 38,5 og det har jeg gjort lenge uten å ha visst det. Temperaturen stiger om kvelden.

Forloveden min er ganske bekymra og jeg er begynt å bli redd, for mange ganger nytter det ikke engang å sitte oppreist, og jeg blir ofte dårlig i løpet av en dag. Skoledagen er noen ganger en prøvelse, og jeg blir rød i ansiktet og varm bare jeg står oppreist mer enn to minutter.

Jeg er redd jeg en dag besvimer, og det tror jeg jeg gjør til slutt, kanskje like bra for da kan noen finne ut av dette. Jeg er forøvrig 21 år.

En annen ting er at jeg hele tida får stygge blåmerker som jeg ikke kan skjønne hvordan oppstår, de er ofte så blåsprengte at jeg burde kjent det dersom de kom fra et slag. Disse blåmerkene oppstår på armer og ben.

Jeg har time hos legen nå i oktober, men jeg er så innmari redd for hva dette kan være at jeg må spørre noen her og nå. Er det noen i dette forumet som har hatt liknende symptomer eller som kanskje vet hva dette kan dreie seg om?

Når man er redd tenker man dumme tanker!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...