teddi Skrevet 30. september 2003 Del Skrevet 30. september 2003 bruker man melis for at det ikke skal klistre seg sammen ikke sant? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/121501-n%C3%A5r-man-kjevler-ut-marsipan-til-marsipanlokk/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest plastpose Skrevet 30. september 2003 Del Skrevet 30. september 2003 Ja. Men du kan også kjevle det i plast, f eks en plastpose. Det gjør alltid jeg. Syns det er lettere. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/121501-n%C3%A5r-man-kjevler-ut-marsipan-til-marsipanlokk/#findComment-735626 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest strandhai Skrevet 30. september 2003 Del Skrevet 30. september 2003 Ja, det pleier hvafafl mamma alltid å gjøre..... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/121501-n%C3%A5r-man-kjevler-ut-marsipan-til-marsipanlokk/#findComment-735637 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mona og Jill Skrevet 30. september 2003 Del Skrevet 30. september 2003 jo, og det er selvfølgelig bedre med for lite enn for mye ta melis på hender, kjevle og bakeunderlag 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/121501-n%C3%A5r-man-kjevler-ut-marsipan-til-marsipanlokk/#findComment-735641 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Atene Skrevet 30. september 2003 Del Skrevet 30. september 2003 Hvetemel fungerer bedre. Bare børst/rist av så mye som mulig når du er ferdig med å kjevle. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/121501-n%C3%A5r-man-kjevler-ut-marsipan-til-marsipanlokk/#findComment-735663 Del på andre sider Flere delingsvalg…
shandy Skrevet 30. september 2003 Del Skrevet 30. september 2003 Det blir ikke pent.Du tar plastikk over og under, og kjevler til den er sånn passe flat. Snu innimellom og du får et jevnt fint lokk. Når du skal ta den over kaka, tar du av det ene plastikkbelegget. Deretter ser du, når du skal legge den over kaken hvordan det blir. Slipp i hjørnet og la den gli over. Dette har jeg gjort såpass mange ganger at jeg har peil :-) Lykke til. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/121501-n%C3%A5r-man-kjevler-ut-marsipan-til-marsipanlokk/#findComment-735685 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest -serafin Skrevet 30. september 2003 Del Skrevet 30. september 2003 Jeg kjøper det alltid ferdig på rull 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/121501-n%C3%A5r-man-kjevler-ut-marsipan-til-marsipanlokk/#findComment-735762 Del på andre sider Flere delingsvalg…
musikeren Skrevet 30. september 2003 Del Skrevet 30. september 2003 ... så blir man forbanna og går på butikken og kjøper ferdig lokk istedet;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/121501-n%C3%A5r-man-kjevler-ut-marsipan-til-marsipanlokk/#findComment-735774 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Platina Skrevet 1. oktober 2003 Del Skrevet 1. oktober 2003 Nei nei nei, det blir det bare mer klissete av. Man bruker, som Atene sier, hvetemel. Det fungerer mye bedre! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/121501-n%C3%A5r-man-kjevler-ut-marsipan-til-marsipanlokk/#findComment-735870 Del på andre sider Flere delingsvalg…
teddi Skrevet 1. oktober 2003 Forfatter Del Skrevet 1. oktober 2003 takk for svar allesammen.. .) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/121501-n%C3%A5r-man-kjevler-ut-marsipan-til-marsipanlokk/#findComment-736006 Del på andre sider Flere delingsvalg…
teddi Skrevet 1. oktober 2003 Forfatter Del Skrevet 1. oktober 2003 Det blir ikke pent.Du tar plastikk over og under, og kjevler til den er sånn passe flat. Snu innimellom og du får et jevnt fint lokk. Når du skal ta den over kaka, tar du av det ene plastikkbelegget. Deretter ser du, når du skal legge den over kaken hvordan det blir. Slipp i hjørnet og la den gli over. Dette har jeg gjort såpass mange ganger at jeg har peil :-) Lykke til. tar jeg mel eller melis inni posen da eller?? (helt blank på dette) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/121501-n%C3%A5r-man-kjevler-ut-marsipan-til-marsipanlokk/#findComment-736007 Del på andre sider Flere delingsvalg…
rufsetufsa Skrevet 1. oktober 2003 Del Skrevet 1. oktober 2003 tar jeg mel eller melis inni posen da eller?? (helt blank på dette) Ingenting, tror jeg. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/121501-n%C3%A5r-man-kjevler-ut-marsipan-til-marsipanlokk/#findComment-736009 Del på andre sider Flere delingsvalg…
shandy Skrevet 1. oktober 2003 Del Skrevet 1. oktober 2003 tar jeg mel eller melis inni posen da eller?? (helt blank på dette) Ingenting :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/121501-n%C3%A5r-man-kjevler-ut-marsipan-til-marsipanlokk/#findComment-736210 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.