Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Ingers rugbrød som du baker selv er mye grovere enn det i butikken. Oppskrifta ligger blant annet på slankenett.no.

Grove brød har de stort sett på bakeriene, i vanlig dagligvare går det mest i lyst brød.

Tull.

Ingers rugbrød som selges på de godkjente forhandlerne av brødet er identisk med det du baker av orginaloppskriften.

Vær forøvrig oppmerksom på at det finnes etterligninger.

Gå inn på www.fibermat.no for å sjekke hvilke bakerier som selger det.

Ang. brød, jeg er vel rar jeg som liker kjøpebrød, velger som oftest grovt rugbrød eller knekkebrød i uken, men i helgen spiser jeg gjerne loff og rundstykker. I dag hadde jeg ferske grove frokostbrød fra Bakers til lunsj. Jeg liker å gjøre litt forskjell på hverdag og helg. Lettere å velge sunt i uka da :)

Jeg liker best rugsprø (knekkebrød) eller havreknekkebrød fra Wasa. Hvis jeg spiser mykt brød blir det oftest noe som bare heter grovbrød e.l. fra butikken, eller hjemmebakt solsikkebrød (med mange kornsorter). Jeg spiser også noen ganger ciabatta eller bagels.

Tull.

Ingers rugbrød som selges på de godkjente forhandlerne av brødet er identisk med det du baker av orginaloppskriften.

Vær forøvrig oppmerksom på at det finnes etterligninger.

Gå inn på www.fibermat.no for å sjekke hvilke bakerier som selger det.

Ang. brød, jeg er vel rar jeg som liker kjøpebrød, velger som oftest grovt rugbrød eller knekkebrød i uken, men i helgen spiser jeg gjerne loff og rundstykker. I dag hadde jeg ferske grove frokostbrød fra Bakers til lunsj. Jeg liker å gjøre litt forskjell på hverdag og helg. Lettere å velge sunt i uka da :)

"Ingers rugbrød som selges på de godkjente forhandlerne av brødet er identisk med det du baker av orginaloppskriften."

Jeg er nok ikke så skråsikker på det. Både jeg og de jeg kjenner som har bakt selv og sammenlignet med det man kjøper er uenig med deg.

Smaken, konsistensen og virkningen er veldig forskjellig fra det Ingers brødet man baker selv til det i butikken. Har selvsagt ingen garanti for at det brødet som kalles Ingers rugbrød er det samme overalt.

Annonse

"Ingers rugbrød som selges på de godkjente forhandlerne av brødet er identisk med det du baker av orginaloppskriften."

Jeg er nok ikke så skråsikker på det. Både jeg og de jeg kjenner som har bakt selv og sammenlignet med det man kjøper er uenig med deg.

Smaken, konsistensen og virkningen er veldig forskjellig fra det Ingers brødet man baker selv til det i butikken. Har selvsagt ingen garanti for at det brødet som kalles Ingers rugbrød er det samme overalt.

Men husk at profesjonelle bakere har annet maskineri og andre ovner enn det vi har hjemme så resultatet kan bli helt annerledes selv med samme oppskrift.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...