Gå til innhold

hyppig hjertebank


nicky
 Del

Anbefalte innlegg

nicky

Så lenge jeg kan huske har jeg av og til hatt hjertebank, altså at det kjennes ut som hjertet hopper over et slag. Så for noen uker siden hadde jeg det flere ganger om dagen. Gikk til legen som tok en EKG-test i 20 sekunder. Da hadde jeg selvfølgelig ikke hjertebank. Men hun sa at dersom dette vedvarte skulle jeg ta kontakt slik at hun kunne henvise meg til spesialist.

Jeg lurer på om noen har lignende symptomer og hva dette ka være. Kommer det bare av stress, eller kan det være en fysisk feil med hjertet?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Fortsetter under...

Gjest imra

Jeg har selv i mange år vært plaget med ekstraslag.Dette er ubehagelig mens det står på , men er ikke farlig.I noen perioder har jeg ikke ett ekstraslag , mens i andre perioder kan jeg ha opptil flere hver dag. For meg hjelper det noe å rette meg opp og trekke pusten slik at det gir seg.Legen min ville ikke gi medisiner for dette ,siden mulige bivirkninger ville føles mer belastende enn selve ekstraslagene (!?).Røyking ,kaffedrikking,store måltider er med på å fremkalle ekstraslag ( + stress og psykiske påkjenninger).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...