Gemini Skrevet 4. november 2003 Skrevet 4. november 2003 Hmmm. Jeg skal sjekke hos tyrkeren i morgen. Fortell her hvordan det gikk da! :-) Helst som svar på dette, slik at jeg finner det igjen, er ikke så mye rundt på DOL lenger som før, så det er ellers litt tilfeldig hva jeg får med meg. Men "svar til meg" finner jeg jo :-) 0 Siter
Dorthe Skrevet 4. november 2003 Skrevet 4. november 2003 Fortell her hvordan det gikk da! :-) Helst som svar på dette, slik at jeg finner det igjen, er ikke så mye rundt på DOL lenger som før, så det er ellers litt tilfeldig hva jeg får med meg. Men "svar til meg" finner jeg jo :-) Jeg lover å fortelle om og ev hvor jeg finner det. Saganaki er godt du ) 0 Siter
favn Skrevet 5. november 2003 Skrevet 5. november 2003 Jordnøttolje - fordi den ikke blir så varm som f.eks. olivenolje, den spruter ikke, er billig, smaksnøytral samt anbefalt av asiater som wokker morgen, middag og kveld. 0 Siter
Gjest var det ikke det da Skrevet 5. november 2003 Skrevet 5. november 2003 Jordnøttolje - fordi den ikke blir så varm som f.eks. olivenolje, den spruter ikke, er billig, smaksnøytral samt anbefalt av asiater som wokker morgen, middag og kveld. ) var det ikke jordnøttolje bestemor smurte seg inn med om sommeren da for å bli fort brun ..... ? ) 0 Siter
petter smart Skrevet 5. november 2003 Skrevet 5. november 2003 Syns rapsolje smakte rart og sprutet mye ved steking. Ble litt skuffet, da dette skulle være en av de sunneste stekeoljene. Mulig jeg dumpet borti feil rapsolje? Kjøpte den på ICA. Får prøve solsikkeolje! Selv om smør er best... Den rapsoljen som selges i dag er kaldpresset og egner seg ikke til steking. Men de utvikler en ny type som skal være bedre til steking. 0 Siter
fresja Skrevet 5. november 2003 Skrevet 5. november 2003 ) var det ikke jordnøttolje bestemor smurte seg inn med om sommeren da for å bli fort brun ..... ? ) Det kan godt være. Det var iallfall den oljen en bedriftslege anbefalte mot eksem i øret. 0 Siter
Gjest Spøket Laban Skrevet 5. november 2003 Skrevet 5. november 2003 tåler høye temperaturer. 0 Siter
BettyBlue Skrevet 5. november 2003 Skrevet 5. november 2003 Den rapsoljen som selges i dag er kaldpresset og egner seg ikke til steking. Men de utvikler en ny type som skal være bedre til steking. Åh? Lurer på hvor jeg leste at rapsolje var den sunneste stekeoljen. La oss håpe den er god den nye som kommer da. Vil jo være så innmari sunn, vet du. 0 Siter
Gemini Skrevet 6. november 2003 Skrevet 6. november 2003 Jeg lover å fortelle om og ev hvor jeg finner det. Saganaki er godt du ) Noe nytt å fortelle om osten? :-) 0 Siter
Dorthe Skrevet 6. november 2003 Skrevet 6. november 2003 Noe nytt å fortelle om osten? :-) De hadde ikke over gata men jeg har ikke vært i den høyere opp. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.