Gjest klara l Skrevet 11. november 2003 Skrevet 11. november 2003 hvordan lager jeg stekt ris, sånn som jeg får på kinesiske restauranter? Finnes det ferdig-pakker/oppskrifter med dette? Er det sunt? 0 Siter
Gjest mat elsker Skrevet 14. november 2003 Skrevet 14. november 2003 ikke sikker. kanskje du kan øke på nettet? men en i klassen bruker å lage. ho koker jasminris først, marinerer squash i soyasaus, kutter grønnsaker som ho vil ha(wok grønnsaker), gjerne babymais, paprika, løk, sjampingjong og det du selv liker. så steker du alt dette, også risen i rikelig mengder olje! ha gjerne litt soyasas i! visp så egg i en bolle, før du heller det over grønnsakene og risen. når egget ikke er klissat mer, stiv altså, så er maten ferdig! hørte ho ga oppskrifta til noen på skolen i dag, tror værtfall det var ca sånn...=) lykke til! 0 Siter
Gjest mat!! Skrevet 14. november 2003 Skrevet 14. november 2003 ikke sikker. kanskje du kan øke på nettet? men en i klassen bruker å lage. ho koker jasminris først, marinerer squash i soyasaus, kutter grønnsaker som ho vil ha(wok grønnsaker), gjerne babymais, paprika, løk, sjampingjong og det du selv liker. så steker du alt dette, også risen i rikelig mengder olje! ha gjerne litt soyasas i! visp så egg i en bolle, før du heller det over grønnsakene og risen. når egget ikke er klissat mer, stiv altså, så er maten ferdig! hørte ho ga oppskrifta til noen på skolen i dag, tror værtfall det var ca sånn...=) lykke til! kan også tilsette noe kjøtt! svin eller kanskje skinke! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.