Gjest klara l Skrevet 11. november 2003 Del Skrevet 11. november 2003 hvordan lager jeg stekt ris, sånn som jeg får på kinesiske restauranter? Finnes det ferdig-pakker/oppskrifter med dette? Er det sunt? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mat elsker Skrevet 14. november 2003 Del Skrevet 14. november 2003 ikke sikker. kanskje du kan øke på nettet? men en i klassen bruker å lage. ho koker jasminris først, marinerer squash i soyasaus, kutter grønnsaker som ho vil ha(wok grønnsaker), gjerne babymais, paprika, løk, sjampingjong og det du selv liker. så steker du alt dette, også risen i rikelig mengder olje! ha gjerne litt soyasas i! visp så egg i en bolle, før du heller det over grønnsakene og risen. når egget ikke er klissat mer, stiv altså, så er maten ferdig! hørte ho ga oppskrifta til noen på skolen i dag, tror værtfall det var ca sånn...=) lykke til! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mat!! Skrevet 14. november 2003 Del Skrevet 14. november 2003 ikke sikker. kanskje du kan øke på nettet? men en i klassen bruker å lage. ho koker jasminris først, marinerer squash i soyasaus, kutter grønnsaker som ho vil ha(wok grønnsaker), gjerne babymais, paprika, løk, sjampingjong og det du selv liker. så steker du alt dette, også risen i rikelig mengder olje! ha gjerne litt soyasas i! visp så egg i en bolle, før du heller det over grønnsakene og risen. når egget ikke er klissat mer, stiv altså, så er maten ferdig! hørte ho ga oppskrifta til noen på skolen i dag, tror værtfall det var ca sånn...=) lykke til! kan også tilsette noe kjøtt! svin eller kanskje skinke! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.