favn Skrevet 23. desember 2003 Skrevet 23. desember 2003 Verdens beste hjemmelagede karamellpudding ble satt i ovnen i går. Skal stå i vannbad i 6-8 timer, ca 90-100 grader. Etter 7 timer tok jeg den ut, avkjølte, satte kaldt. I dag var den ikke stiv nok! Med andre ord ikke ferdig"stekt", kanskje? Prøvde derfor 1 time ekstra i ovnen i dag. Er slaget likevel tapt? Et ufattelig bra kjerringråd, noen? Uff-uff, nå er jeg skikkelig lei meg, denne desserten er bare fantastisk bra når den er vellykket :-( 0 Siter
favn Skrevet 23. desember 2003 Forfatter Skrevet 23. desember 2003 Neinei, ingen med gode råd... Samma kan det være - karamellpuddingen er superb, det var bare mye, deilig saus som gjorde at den så flytende ut. Mmmmm. Jod gul! 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 24. desember 2003 Skrevet 24. desember 2003 Neinei, ingen med gode råd... Samma kan det være - karamellpuddingen er superb, det var bare mye, deilig saus som gjorde at den så flytende ut. Mmmmm. Jod gul! Hjemmelaget karamellpudding er bare SÅ godt! God jul:) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.