Gjest kakunvraket Skrevet 23. desember 2003 Del Skrevet 23. desember 2003 Leste på pakken at den skulle tines i 2 døgn i kjøleskap, noe jeg ikke har gjort. Hva skal jeg gjøre nå ettersom det skal være til middag imorgen? Kan jeg tine den til i morgen i romtemperatur? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/130651-hjelpkalkunen-er-stivfrossen-hva-gj%C3%B8r-jeg/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sør Skrevet 23. desember 2003 Del Skrevet 23. desember 2003 Du kan tine den i romtemperatur; alternativt kan man også tine den i vann hvis du blir helt desperat. Problemet er at kjøttet bli tørrere jo fortere du tiner den. Med vennlig hilsen 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/130651-hjelpkalkunen-er-stivfrossen-hva-gj%C3%B8r-jeg/#findComment-800485 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ildg Skrevet 23. desember 2003 Del Skrevet 23. desember 2003 Sør har rett, men du må pensle den ofte under stekingen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/130651-hjelpkalkunen-er-stivfrossen-hva-gj%C3%B8r-jeg/#findComment-800491 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest velvel Skrevet 23. desember 2003 Del Skrevet 23. desember 2003 Jeg gjorde samme blemme, flyttet da rett og slett om på rettene, tok juledagsmiddagen på julaften og omvendt. Går kanskje ikke i ditt tilfelle? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/130651-hjelpkalkunen-er-stivfrossen-hva-gj%C3%B8r-jeg/#findComment-800496 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bebba Skrevet 23. desember 2003 Del Skrevet 23. desember 2003 Tin den i romtemperatur i natt, ikke noe problem. Det ideelle er å tine den to døgn i kjøleskap, men det gjør ingenting å tine den en natt i romtemperatur. God jul. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/130651-hjelpkalkunen-er-stivfrossen-hva-gj%C3%B8r-jeg/#findComment-800506 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.