Gå til innhold

Hjelp..kalkunen er stivfrossen, hva gjør jeg?


Anbefalte innlegg

Gjest kakunvraket
Skrevet

Leste på pakken at den skulle tines i 2 døgn i kjøleskap, noe jeg ikke har gjort. Hva skal jeg gjøre nå ettersom det skal være til middag imorgen? Kan jeg tine den til i morgen i romtemperatur?

Skrevet

Du kan tine den i romtemperatur; alternativt kan man også tine den i vann hvis du blir helt desperat. Problemet er at kjøttet bli tørrere jo fortere du tiner den.

Med vennlig hilsen

Skrevet

Jeg gjorde samme blemme, flyttet da rett og slett om på rettene, tok juledagsmiddagen på julaften og omvendt. Går kanskje ikke i ditt tilfelle?

Skrevet

Tin den i romtemperatur i natt, ikke noe problem. Det ideelle er å tine den to døgn i kjøleskap, men det gjør ingenting å tine den en natt i romtemperatur. God jul.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...