Gjest kakunvraket Skrevet 23. desember 2003 Skrevet 23. desember 2003 Leste på pakken at den skulle tines i 2 døgn i kjøleskap, noe jeg ikke har gjort. Hva skal jeg gjøre nå ettersom det skal være til middag imorgen? Kan jeg tine den til i morgen i romtemperatur? 0 Siter
Sør Skrevet 23. desember 2003 Skrevet 23. desember 2003 Du kan tine den i romtemperatur; alternativt kan man også tine den i vann hvis du blir helt desperat. Problemet er at kjøttet bli tørrere jo fortere du tiner den. Med vennlig hilsen 0 Siter
Gjest ildg Skrevet 23. desember 2003 Skrevet 23. desember 2003 Sør har rett, men du må pensle den ofte under stekingen. 0 Siter
Gjest velvel Skrevet 23. desember 2003 Skrevet 23. desember 2003 Jeg gjorde samme blemme, flyttet da rett og slett om på rettene, tok juledagsmiddagen på julaften og omvendt. Går kanskje ikke i ditt tilfelle? 0 Siter
Gjest bebba Skrevet 23. desember 2003 Skrevet 23. desember 2003 Tin den i romtemperatur i natt, ikke noe problem. Det ideelle er å tine den to døgn i kjøleskap, men det gjør ingenting å tine den en natt i romtemperatur. God jul. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.