Gjest urgent Skrevet 26. desember 2003 Del Skrevet 26. desember 2003 Går det greit om pinnekjøttet damper mer en 2-2 1/2 time? Hvor høy skal rista være? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/130781-pinnekj%C3%B8tt-haster/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest brusa Skrevet 26. desember 2003 Del Skrevet 26. desember 2003 Den bør MINST dampe så lenge !!! Ingrid Espelid anbefalte 4 timer... Vi bruker ca 3. Risten trenger ikke være høyere enn at fettet renner ned...noen bruker "vanlig" rist andre bjørkepinner.. Husk å etterfylle med vann dersom det damper bort. Kjøttet skal dampes, ikke kokes ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/130781-pinnekj%C3%B8tt-haster/#findComment-801305 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest urgent Skrevet 26. desember 2003 Del Skrevet 26. desember 2003 Den bør MINST dampe så lenge !!! Ingrid Espelid anbefalte 4 timer... Vi bruker ca 3. Risten trenger ikke være høyere enn at fettet renner ned...noen bruker "vanlig" rist andre bjørkepinner.. Husk å etterfylle med vann dersom det damper bort. Kjøttet skal dampes, ikke kokes ) TUSEN takk! Du ga meg alle de svarene jeg trengte:-)) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/130781-pinnekj%C3%B8tt-haster/#findComment-801318 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.