Gå til innhold

Oppbevaring av Olivenoljer


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

I følge Gino Valente (eks TV-kokk på TVNorge og nå stor på salg av egenprodusert italiensk olivenolje), så skal olivenoljen oppbevares mørkt og kjølig. Dvs ikke ved siden av konfyren (med mindre du pakker den inn) eller i flombelysning i vinduet eller annet. Dette gjelder spesielt finere olivenoljer som man har en stund.

Så da kan man jo spørre seg hva vitsen er med disse pene flaskene om man skal gjemme dem i skapet eller pakke dem inn...

Gino mener også at mange norske forretninger ødelegger olivenoljen allerede i butikken ved å plassere dem i flombelyste hyller.

Og den skal forøvrig heller ikke stå i kjøleskapet, da blir den helt rar og klumpete.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...