Mizar Skrevet 26. desember 2003 Skrevet 26. desember 2003 Hvor står flaskene deres? I kjøleskapet? På benken? Ved ovnen? Hvor lenge holder oljen seg på benken etter at den er åpnet? 0 Siter
Sør Skrevet 26. desember 2003 Skrevet 26. desember 2003 Hei, Olivenolje skal oppbevares i romtemperatur, og datoen som står på flasken gjelder uansett om den er åpnet eller ei. Med vennlig hilsen 0 Siter
Kizza1365380506 Skrevet 26. desember 2003 Skrevet 26. desember 2003 Jeg har min på flaske, ikke den org, ved siden av komfyren. Ellers har jeg hatt den i kjøleskapet. Men det ser nå ut som den holder seg godt der den står nå og. Mvh 0 Siter
Dorthe Skrevet 26. desember 2003 Skrevet 26. desember 2003 Jeg pleide å kjøpe en femliters dunk før og da sto den alltid i benkeskapet. Har aldri opplevd at en skikkelig olivenolje har blitt harsk bortsett fra de billige som man kjøper på Eurospar. 0 Siter
Babooba Skrevet 26. desember 2003 Skrevet 26. desember 2003 I følge Gino Valente (eks TV-kokk på TVNorge og nå stor på salg av egenprodusert italiensk olivenolje), så skal olivenoljen oppbevares mørkt og kjølig. Dvs ikke ved siden av konfyren (med mindre du pakker den inn) eller i flombelysning i vinduet eller annet. Dette gjelder spesielt finere olivenoljer som man har en stund. Så da kan man jo spørre seg hva vitsen er med disse pene flaskene om man skal gjemme dem i skapet eller pakke dem inn... Gino mener også at mange norske forretninger ødelegger olivenoljen allerede i butikken ved å plassere dem i flombelyste hyller. Og den skal forøvrig heller ikke stå i kjøleskapet, da blir den helt rar og klumpete. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.