Gå til innhold

Ingers rugbrød, oppskrift


Helix

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

http://www.slankenett.no/oppskrifter/oppskrift.asp?t=Bakst

Litt ned på siden finner du to oppskrifter, den nederste er det jeg bruker og kan anbefale.

Ingers rugbrød:

1,3 kg fin sammalt hvete

200 g fin sammalt rug

200 g helkorn hvete

75 g gjær

2 strøkne ts salt

9 dl hvetekli/kruskakli

1.8 dl lunkent vann (37grader)

1 dl linfrø

1 dl solsikkekjerner

Dette gir 3 brød i 2 liters former eller 4 brød i 1.5 litersformer.

Spa/hell deigen i smurte former og sett brødene i varm ovn på 220grader og stekes ca.1 time

Ta også en titt på

www.fibermat.no

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...