annemax Skrevet 27. desember 2000 Del Skrevet 27. desember 2000 Vet noen om morsmelken mister sin næringsverdi når den får et oppkok ? Er det bedre å bruke vann eller uttynnet (1/4) morsmelkerstatning enn kokt morsmelk? (jeg vet at antistoffene forsvinner men forsvinner vitaminer også?) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/13532-til-ern%C3%A6rligsfysiologen/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Christine Helle, Ernæringsfysiolog Skrevet 28. desember 2000 Del Skrevet 28. desember 2000 Hei Morsmelk skal ikke kokes, den skal kun varmes opp til 37 grader. De fettløselige vitaminene i morsmelken forsvinner ikke ved koking, men morsmelkens totale næringsverdi forringes ved koking. Dette spørsmålet bør du også stille i forum for amming. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/13532-til-ern%C3%A6rligsfysiologen/#findComment-65979 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.