Gå til innhold

Til ernærligsfysiologen


annemax

Anbefalte innlegg

Vet noen om morsmelken mister sin næringsverdi når den får et oppkok ? Er det bedre å bruke vann eller uttynnet (1/4) morsmelkerstatning enn kokt morsmelk?

(jeg vet at antistoffene forsvinner men forsvinner vitaminer også?)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Christine Helle, Ernæringsfysiolog

Hei

Morsmelk skal ikke kokes, den skal kun varmes opp til 37 grader. De fettløselige vitaminene i morsmelken forsvinner ikke ved koking, men morsmelkens totale næringsverdi forringes ved koking. Dette spørsmålet bør du også stille i forum for amming.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...