Olsen2003 Skrevet 13. februar 2004 Del Skrevet 13. februar 2004 Det har den senere tid vært endel fokus på de store mengder miljøgifter i norsk sjømat. Disse miljøgiftene gir sykdommer som kreft, hjertesykdommer og barnløshet. Forskere i USA har kommet frem til at det høye PCB innholdet i Norsk fisk gjør at der er farlig å spise mer enn 200 gram i kvartalet. Norske forskere har kommet frem til at Krabbe kan man i enkelte områder spise bare 1 gram av uten å bli PCB forgiftet. Hvorfor får man ikke en varemerking av disse produktene slik at forbrukerne kan tilpasse sitt kosthold slik at man ikke bli forgiftet. En tabell over miljøgiftene i norsk fisk finnes på denne nettsiden: www.svik.org/PCB.htm 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.