Gå til innhold

Miljøgifter i Norsk sjømat


Olsen2003

Anbefalte innlegg

Det har den senere tid vært endel fokus på de store mengder miljøgifter i norsk sjømat. Disse miljøgiftene gir sykdommer som kreft, hjertesykdommer og barnløshet.

Forskere i USA har kommet frem til at det høye PCB innholdet i Norsk fisk gjør at der er farlig å spise mer enn 200 gram i kvartalet.

Norske forskere har kommet frem til at Krabbe kan man i enkelte områder spise bare 1 gram av uten å bli PCB forgiftet.

Hvorfor får man ikke en varemerking av disse produktene slik at forbrukerne kan tilpasse sitt kosthold slik at man ikke bli forgiftet.

En tabell over miljøgiftene i norsk fisk finnes på denne nettsiden:

www.svik.org/PCB.htm

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...