Gå til innhold

Brøddeig - frysing


Gjest brødbakelurer'n

Anbefalte innlegg

Gjest brødbakelurer'n

Noen som har forsøkt å fryse brøddeig?

Syns nemlig det er sååå mye bedre med nystekt brød enn ny-tint, og tenkte det gikk an å fryse en passe deigklump og så bake ut denne....???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du steker jo såklart brødet først, og SÅ fryser du den når brødet er kaldt. Så kan du tine det over natten, eller varme det på 150-200grader om morgenen i ca 10-15 minutter. Da smaker det like godt som nystekt brød!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest brødbakelurer'n

Du steker jo såklart brødet først, og SÅ fryser du den når brødet er kaldt. Så kan du tine det over natten, eller varme det på 150-200grader om morgenen i ca 10-15 minutter. Da smaker det like godt som nystekt brød!

Mmmnei, det blir ikke det skjønner du. Jeg baker et sånt veldig grovt brød og det syns jeg har lett for å bli så smulete etter en tur i fryser'n - for DET har jeg prøvd :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...