Åsemor Skrevet 15. april 2004 Skrevet 15. april 2004 Hvor lenge holder en agurk seg i kjøleskapet godt pakket inn i plast? 0 Siter
Freya Skrevet 15. april 2004 Skrevet 15. april 2004 Agurk skal IKKE oppbevares i kjøleskapet, for da blir den vassen og ekkel! Ha den heller på kjøkkenbenken, så holder den mye lenger. 0 Siter
amber sun Skrevet 16. april 2004 Skrevet 16. april 2004 Noen dager holder den seg bra. Ellers er jeg uenig i det Freya sier. Agurk blir best i kjøleskap, det gjør tomater også. Men det er fordi jeg liker dem best når de er kalde. Lunkne tomater som har stått framme står jeg heller over. (jadda, jeg er nok litt sær ) 0 Siter
serendipity Skrevet 16. april 2004 Skrevet 16. april 2004 Den må da holde seg i flere dager (4-5). 0 Siter
laban Skrevet 16. april 2004 Skrevet 16. april 2004 Minst en ukes tid hvis den i utgangspunktet er helt fast og uten støtskader. Tror ikke det er nødvendig å ha den i plast, heller. Du bare skjærer av den ytterste skiven hvis det er en stund siden forrige gang. Det går fint å ha den i kjøleskapet hvis ikke temperaturen er for lav. Er kjøleskapet ditt spesielt iskaldt, kan den bli vassen etter bare en natt. 0 Siter
Gjest strandhai Skrevet 16. april 2004 Skrevet 16. april 2004 "Agurk" pakket inn i "plast".......;-) Sorry, bare maatte! Er en smule troett, skjoenner du...Forbereder meg paa jet-lag..... 0 Siter
Gjest Terakotta Skrevet 16. april 2004 Skrevet 16. april 2004 Agurk skal IKKE oppbevares i kjøleskapet, for da blir den vassen og ekkel! Ha den heller på kjøkkenbenken, så holder den mye lenger. Enig 0 Siter
Gjest Terakotta Skrevet 16. april 2004 Skrevet 16. april 2004 Om man tenker på hvor man tar ting fra i butikkene - så kan man oppbevare det på samme sted hjemme. derfor setter ikke jeg hermetikk i kjøleskap før boksene er åpnet (nei, ikke Stabburets leverpostei eller MAkrell i tomat heller) Tomater og agurk i skål på benken, Sennep og Ketchup i langskapet - trenger ikke å serveres kaldt heller Men BRØD med mye korn og fett i kan med fordel oppbevares i kjøleskap. 0 Siter
shandy Skrevet 16. april 2004 Skrevet 16. april 2004 Agurk skal IKKE oppbevares i kjøleskapet, for da blir den vassen og ekkel! Ha den heller på kjøkkenbenken, så holder den mye lenger. Dette er selvsagt rett Freya :-) Mamma peller ut de lange tynne i tillegg og de skal være lysegrønne og harde. Hehe, mørkt skap, men så smaker maten til mamma alltid toppers også da. 0 Siter
shandy Skrevet 16. april 2004 Skrevet 16. april 2004 Om man tenker på hvor man tar ting fra i butikkene - så kan man oppbevare det på samme sted hjemme. derfor setter ikke jeg hermetikk i kjøleskap før boksene er åpnet (nei, ikke Stabburets leverpostei eller MAkrell i tomat heller) Tomater og agurk i skål på benken, Sennep og Ketchup i langskapet - trenger ikke å serveres kaldt heller Men BRØD med mye korn og fett i kan med fordel oppbevares i kjøleskap. Du, enig i det meste. Bortsett fra brød. Brød er ikke egnet i kjøleskapet enten det er loff, kneip, eller grovbrød. Har kjøpt meg brødbakermaskin jeg, og angrer ikke det spått. Det er søren ta meg deilig altså. Sparer penger på det gjør jeg også. For hvis jeg reiser i butikken for å kjøpe brød, så ender jeg opp med en hel masse annet som jeg "trenger", men som jeg fint hadde klart meg uten. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.