Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Skrevet

Seriøst?

Først deler du blomkålen og forveller den i tre minutter(koke med bobler). Så heller du av blomkålkraften og sparer til senere. I en annen gryte lager du vanlig hvit saus (sauce béchamel) med smør mel melk og litt av blomkålkraften. Når den er tykk nok og du har hatt i salt og pepper, har du i blomkålen, småkoker det litt sammen og voilà- nydelig! Bruk litt grønnsaksbuljongpulver istf. salt, og det blir ikke bare blomkålsmak.

Skrevet

Seriøst?

Først deler du blomkålen og forveller den i tre minutter(koke med bobler). Så heller du av blomkålkraften og sparer til senere. I en annen gryte lager du vanlig hvit saus (sauce béchamel) med smør mel melk og litt av blomkålkraften. Når den er tykk nok og du har hatt i salt og pepper, har du i blomkålen, småkoker det litt sammen og voilà- nydelig! Bruk litt grønnsaksbuljongpulver istf. salt, og det blir ikke bare blomkålsmak.

Ja ganske seriøst!

Tror ikke det er helt sånn som du lager kålstuing, men brukes sammen med fisk... men skal prøve den... takk!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...