lalabua Skrevet 22. april 2004 Skrevet 22. april 2004 Seriøst? Først deler du blomkålen og forveller den i tre minutter(koke med bobler). Så heller du av blomkålkraften og sparer til senere. I en annen gryte lager du vanlig hvit saus (sauce béchamel) med smør mel melk og litt av blomkålkraften. Når den er tykk nok og du har hatt i salt og pepper, har du i blomkålen, småkoker det litt sammen og voilà- nydelig! Bruk litt grønnsaksbuljongpulver istf. salt, og det blir ikke bare blomkålsmak. 0 Siter
Mistera Skrevet 22. april 2004 Forfatter Skrevet 22. april 2004 Seriøst? Først deler du blomkålen og forveller den i tre minutter(koke med bobler). Så heller du av blomkålkraften og sparer til senere. I en annen gryte lager du vanlig hvit saus (sauce béchamel) med smør mel melk og litt av blomkålkraften. Når den er tykk nok og du har hatt i salt og pepper, har du i blomkålen, småkoker det litt sammen og voilà- nydelig! Bruk litt grønnsaksbuljongpulver istf. salt, og det blir ikke bare blomkålsmak. Ja ganske seriøst! Tror ikke det er helt sånn som du lager kålstuing, men brukes sammen med fisk... men skal prøve den... takk! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.