mAd Skrevet 28. april 2004 Skrevet 28. april 2004 Når jeg leser utenpå en pakke og det står f.eks karbohydrat - 70g, så sier det meg igrunn ingenting. Jeg mener.. hva er for mye karbohydrater? Hva bør jeg unngå? Kan noen enlighten me? Ikke at jeg vil gå helt Fedon og kutte ut alt med karbohydrater, men det hadde vært fint å vite hvor mye som er FOR mye. Nemligt 0 Siter
Gjest Terakotta Skrevet 29. april 2004 Skrevet 29. april 2004 70 av 100 er mye og ensidig, uansett Fint om det også er litt fett og proteiner - sånn jevnt fordelt liksom 0 Siter
morsan Skrevet 29. april 2004 Skrevet 29. april 2004 70 av 100 er mye og ensidig, uansett Fint om det også er litt fett og proteiner - sånn jevnt fordelt liksom Nå for tiden så har det visst blitt slik. Men hvois jeg ikke husker helt feil så var anbefalingen i gamle dager at man skulle få i seg 70% karbohydrater, 20 % fett og 10 % proteiner.... sånn grovt sagt.... 0 Siter
Gjest Calóni Skrevet 29. april 2004 Skrevet 29. april 2004 Nå for tiden så har det visst blitt slik. Men hvois jeg ikke husker helt feil så var anbefalingen i gamle dager at man skulle få i seg 70% karbohydrater, 20 % fett og 10 % proteiner.... sånn grovt sagt.... Det var i gamle dager, før Fedon 0 Siter
morsan Skrevet 29. april 2004 Skrevet 29. april 2004 Det var i gamle dager, før Fedon Men som man sier; fedon er ikke den første grekeren som har lurt norske damer med brødet sitt! ;-) 0 Siter
Gjest Calóni Skrevet 29. april 2004 Skrevet 29. april 2004 Men som man sier; fedon er ikke den første grekeren som har lurt norske damer med brødet sitt! ;-) *flire* 0 Siter
Gjest Terakotta Skrevet 29. april 2004 Skrevet 29. april 2004 Nå for tiden så har det visst blitt slik. Men hvois jeg ikke husker helt feil så var anbefalingen i gamle dager at man skulle få i seg 70% karbohydrater, 20 % fett og 10 % proteiner.... sånn grovt sagt.... Ja i alle fall i USA -og se så feite de er blitt også. Ja, her også det da... 0 Siter
Gjest Pros and cons Skrevet 29. april 2004 Skrevet 29. april 2004 Stakkars Fedon.. Du er i den store klubben av mennesker som har latt seg lure av media. Dr. Lindberg er slett ingen anti-karbohydratmann. En amerikansk suppegjøk ved navn dr. Atkins er det, mens Lindberg mener man i utgangspunktet bør redusere inntaket. 0 Siter
morsan Skrevet 29. april 2004 Skrevet 29. april 2004 Ja i alle fall i USA -og se så feite de er blitt også. Ja, her også det da... Spørsmåler er vel heller 70 % av HVA DA. Hvsi du forbrenner 2000 kcal pr dag og får i deg 1400 av dem i form av karbs, 400 fett og 200 proteiner så skulle det går bra. Men hvis man spiser mer enn man forbrenner, så hjelper det ikke at 70% er karb etc 0 Siter
Gjest Terakotta Skrevet 29. april 2004 Skrevet 29. april 2004 Spørsmåler er vel heller 70 % av HVA DA. Hvsi du forbrenner 2000 kcal pr dag og får i deg 1400 av dem i form av karbs, 400 fett og 200 proteiner så skulle det går bra. Men hvis man spiser mer enn man forbrenner, så hjelper det ikke at 70% er karb etc 70 gram av 100 gram, tenkte jeg på! det er klart - man må jo se et helt måltid over ett (under ett?) 0 Siter
mAd Skrevet 14. mai 2004 Forfatter Skrevet 14. mai 2004 Stakkars Fedon.. Du er i den store klubben av mennesker som har latt seg lure av media. Dr. Lindberg er slett ingen anti-karbohydratmann. En amerikansk suppegjøk ved navn dr. Atkins er det, mens Lindberg mener man i utgangspunktet bør redusere inntaket. Jeg har da slett ikke latt meg lure av noe som helst. Jeg har aldri vært tilhenger av noen dietter, men vet at bl.a. karbohydrater er noe man ikke skal ha så utrolig stort inntak av, og derfor vil jeg gjerne skjønne litt mer av akkurat hvor mye som er FOR mye *fnys* 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.