serendipity Skrevet 8. juni 2004 Skrevet 8. juni 2004 Ikke på de to første, men denne Hvit sagaosuppe har jeg pleid å lage. 2 litermelk 1 1/2 ts vanilje 1 dl hvit sagogryn salt sukker SÅNN GJØR DU: Melken kokes opp og grynene drysses i under omrøring. La suppen trekke til grynene er blanke. Ha i sukker og vanilje. 0 Siter
lillerosin Skrevet 8. juni 2004 Forfatter Skrevet 8. juni 2004 Ikke på de to første, men denne Hvit sagaosuppe har jeg pleid å lage. 2 litermelk 1 1/2 ts vanilje 1 dl hvit sagogryn salt sukker SÅNN GJØR DU: Melken kokes opp og grynene drysses i under omrøring. La suppen trekke til grynene er blanke. Ha i sukker og vanilje. Endelig! Fikk servert denne på føden, dog med rosiner. Det er vel bare å la de koke i lag med grynene? Det er jo kjempegodt! 1000 takk! 0 Siter
lillerosin Skrevet 8. juni 2004 Forfatter Skrevet 8. juni 2004 Ikke på de to første, men denne Hvit sagaosuppe har jeg pleid å lage. 2 litermelk 1 1/2 ts vanilje 1 dl hvit sagogryn salt sukker SÅNN GJØR DU: Melken kokes opp og grynene drysses i under omrøring. La suppen trekke til grynene er blanke. Ha i sukker og vanilje. Èn ting til; er det vaniljesukker du mener? ) 0 Siter
Gjest sandex Skrevet 8. juni 2004 Skrevet 8. juni 2004 Endelig! Fikk servert denne på føden, dog med rosiner. Det er vel bare å la de koke i lag med grynene? Det er jo kjempegodt! 1000 takk! Oppskriften står faktisk på sagogryn-pakken 0 Siter
lillerosin Skrevet 8. juni 2004 Forfatter Skrevet 8. juni 2004 Oppskriften står faktisk på sagogryn-pakken Ne-hei! Ikke Hoff's iallefall. Hvis ikke det heter Sagopudding, da... ) 0 Siter
lillerosin Skrevet 8. juni 2004 Forfatter Skrevet 8. juni 2004 Ikke på de to første, men denne Hvit sagaosuppe har jeg pleid å lage. 2 litermelk 1 1/2 ts vanilje 1 dl hvit sagogryn salt sukker SÅNN GJØR DU: Melken kokes opp og grynene drysses i under omrøring. La suppen trekke til grynene er blanke. Ha i sukker og vanilje. http://www.matoppskrift.no/sider/Oppland.asp Er det her du har vært? ) Tok et søk, skulle selvsagt ha gjort det _før_ jeg spurte her, men.... Jeg fant iallefall også oppskrift på makaronisuppe, og en noe snodig oppskrift på melkesuppe som inneholdt gule erter!! Hehe, det er det rareste jeg har hørt på lenge! ) 0 Siter
Hekta Skrevet 8. juni 2004 Skrevet 8. juni 2004 helt grei makaronisuppe; Kok opp makaroni, hell ut vannet (selvfølgelig :-p), varm opp melka med makaronien i. Tilsett salt og sukker, pleier selv å ha ca 1 ts salt og 2 ts sukker. Hvis det var denne du tenkte på da... 0 Siter
serendipity Skrevet 9. juni 2004 Skrevet 9. juni 2004 http://www.matoppskrift.no/sider/Oppland.asp Er det her du har vært? ) Tok et søk, skulle selvsagt ha gjort det _før_ jeg spurte her, men.... Jeg fant iallefall også oppskrift på makaronisuppe, og en noe snodig oppskrift på melkesuppe som inneholdt gule erter!! Hehe, det er det rareste jeg har hørt på lenge! ) Ja, det er der jeg har hentet oppskriften fra. Jeg har laget den flere ganger og liker den svært godt.. 0 Siter
serendipity Skrevet 9. juni 2004 Skrevet 9. juni 2004 Èn ting til; er det vaniljesukker du mener? ) JA, det er vaniljesukker jeg bruker :-) 0 Siter
favn Skrevet 9. juni 2004 Skrevet 9. juni 2004 Nei, guuuuuri... makaronisuppe har jeg ikke smakt siden jeg var barn. Og da var det godt De to andre høres mer suspekt ut. 0 Siter
lillerosin Skrevet 9. juni 2004 Forfatter Skrevet 9. juni 2004 http://www.matoppskrift.no/sider/Oppland.asp Er det her du har vært? ) Tok et søk, skulle selvsagt ha gjort det _før_ jeg spurte her, men.... Jeg fant iallefall også oppskrift på makaronisuppe, og en noe snodig oppskrift på melkesuppe som inneholdt gule erter!! Hehe, det er det rareste jeg har hørt på lenge! ) Her er det mye godt: http://www.kokebok1.com/recipelist.asp?cat=140 Prøv Kleppsuppe fra Nordland, den er god! ) 0 Siter
lillerosin Skrevet 9. juni 2004 Forfatter Skrevet 9. juni 2004 Ja, det er der jeg har hentet oppskriften fra. Jeg har laget den flere ganger og liker den svært godt.. Her er det mye godt: http://www.kokebok1.com/recipelist.asp?cat=140 Prøv Kleppsuppe fra Nordland, den er god! ) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.