Gjest Jeg kjøper hos baker`n Skrevet 22. juli 2004 Skrevet 22. juli 2004 Event. kjøper dere i butikk eller hos baker`n? 0 Siter
Gjest Pricilla Skrevet 22. juli 2004 Skrevet 22. juli 2004 Butikken. Enten prokorn eller et annet grovt, ferskt brød som holder seg leeeeeeenge..Koster lit mer enn de andre, men er verdt det. Kjempegodt! 0 Siter
Gjest Pricilla Skrevet 22. juli 2004 Skrevet 22. juli 2004 Baker selv. Hvordan får dere tid? Nesten hele brødet havner i søpla hos meg, så gidder i hvert fall ikke bake selv. Vi spiser ikke brød på hverdagene, så pleier ikke ha brød da, men har alltid rundstykker hvis vi skulle bli sultne etter middagen. I helgene kjøper vi brød, for da spiser vi god frokost. 0 Siter
Gjest Jeg kjøper hos baker`n Skrevet 22. juli 2004 Skrevet 22. juli 2004 Hvordan får dere tid? Nesten hele brødet havner i søpla hos meg, så gidder i hvert fall ikke bake selv. Vi spiser ikke brød på hverdagene, så pleier ikke ha brød da, men har alltid rundstykker hvis vi skulle bli sultne etter middagen. I helgene kjøper vi brød, for da spiser vi god frokost. Hva spiser dere til frokost på hverdager da? Har du barn? I tilfelle,hva spiser de? 0 Siter
Gjest Rusle Skrevet 22. juli 2004 Skrevet 22. juli 2004 Er ingen baker så brød blir kjøpt i butikk. 0 Siter
Soria Skrevet 22. juli 2004 Skrevet 22. juli 2004 Jeg var flittig å bake før, men nå er det sjelden jeg gidder. 0 Siter
citoyen Skrevet 22. juli 2004 Skrevet 22. juli 2004 Oppskrift? Tar det litt sånn på slump. Drøye halvparten grovt mel, litt salt, olje, gjær, og nok vann til at deigen blir passelig fast og smidig. Og så smakstilsetninger etter humøret - f.eks grønnsaksbuljong, diverse urter, revet gulrot eller lignende. 0 Siter
citoyen Skrevet 22. juli 2004 Skrevet 22. juli 2004 Hvordan får dere tid? Nesten hele brødet havner i søpla hos meg, så gidder i hvert fall ikke bake selv. Vi spiser ikke brød på hverdagene, så pleier ikke ha brød da, men har alltid rundstykker hvis vi skulle bli sultne etter middagen. I helgene kjøper vi brød, for da spiser vi god frokost. Det tar da ikke så lang tid å bake brød. Mesteparten av tiden går jo med til heving og steking, og da gjør jeg andre ting i mellomtiden. Jeg baker som regel fire brød i slengen, det er det jeg har plass til i ovnen. Bor alene, så jeg deler brødene i to og fryser ned de halve brødene. Et halvt brød er akkurat det jeg rekker å spise mens det fremdeles smaker ferskt. Om jeg tar opp et halvt brød av frysen om kvelden og legger det på benken er det tint til frokost. 0 Siter
Zarine Skrevet 22. juli 2004 Skrevet 22. juli 2004 Kjøper. Eg er ikkje så veldig glad i å halde på med gjærdeig - men eg burde, for brød kostar jo pe'eng, da vettu, og er eit område vi kunne ha knipt inn på. Var flink til å bake før, men no har eg liksom mista både teken og gnisten. Kanskje det blir betre no når eg har arva kjøkkenmaskin som faktisk greier å elte deig... Vi har barn, og det går ein del skiver om dagen. 0 Siter
Gemini Skrevet 22. juli 2004 Skrevet 22. juli 2004 Kjøper. Eg er ikkje så veldig glad i å halde på med gjærdeig - men eg burde, for brød kostar jo pe'eng, da vettu, og er eit område vi kunne ha knipt inn på. Var flink til å bake før, men no har eg liksom mista både teken og gnisten. Kanskje det blir betre no når eg har arva kjøkkenmaskin som faktisk greier å elte deig... Vi har barn, og det går ein del skiver om dagen. Hva med å investere i en brødbakemaskin? Finnes i flere størrelser, også som lager litt større brød, for familier osv. 0 Siter
nanna Skrevet 22. juli 2004 Skrevet 22. juli 2004 Har brødbakemaskin, har alltid ferskt brød i hus. 0 Siter
nanna Skrevet 22. juli 2004 Skrevet 22. juli 2004 Hvordan får dere tid? Nesten hele brødet havner i søpla hos meg, så gidder i hvert fall ikke bake selv. Vi spiser ikke brød på hverdagene, så pleier ikke ha brød da, men har alltid rundstykker hvis vi skulle bli sultne etter middagen. I helgene kjøper vi brød, for da spiser vi god frokost. Har du ikke fryser, da? Skjær brødet i skiver før du fryser det, og ta opp bare det du trenger etterhvert. 0 Siter
Lurveline Skrevet 22. juli 2004 Skrevet 22. juli 2004 Hva med å investere i en brødbakemaskin? Finnes i flere størrelser, også som lager litt større brød, for familier osv. Unngår man for flate/tette brød med ei brødmaskin? 0 Siter
BettyBlue Skrevet 22. juli 2004 Skrevet 22. juli 2004 Jeg baker ca 1g/mnd i vinterhalvåret. Grovt brød med valnøtter og solsikkefrø i. Om sommeren er jeg mer på farta - foretrekker grovt brød. Favoritten er Solsikkebrød fra "Godt Brød". Det smaker akkurat som hjembakt brød! Saftig og grovt! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.