carma Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 Er det du som er samme med Basse? Det er så lenge siden jeg har vært her, at slikt har gått i surr for meg for lengst. Det er meg, ja. Og jeg har ikke vært her på veldig lenge jeg heller, så det var bare såvidt jeg husket det :-o 0 Siter
astridny Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 Vi har det i en av kjøkkenskuffene, det er forresten ikke bra å lagre brød. boller etc i kjøleskap. Det blir fortere gammelt da!! Hvor lenge varer brødet i en skuff da? 0 Siter
Gjest mor i juni Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 Har det i en pose i skapet over benken... 0 Siter
Gjest Fjomsen Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 Dette var jo et småinteressant innblikk i kjøkkenmysteriets verden, den innerste hulen så å si. Her: Papirpose og brødboks, holder seg meget bra. Kjøper for øvrig aldri, aldri, aldri brød som selges i plastposer. Hvor kjøpte du den brødboksen siden den er så god, hvilket merke? 0 Siter
Lillemus Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 I en plastpose på skjærefjøla på benken med kniven pent plassert bak. ) Hadde en gang en brødkrukke, men makan til upraktisk sak! Har vel prøvd div. brødbokser også, men synes det er enklest å ha det på benken. 0 Siter
Lionn Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 Og du er alltid like hyggelig! Jeg liker å være uhyggelig. 0 Siter
Lionn Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 Det er meg, ja. Og jeg har ikke vært her på veldig lenge jeg heller, så det var bare såvidt jeg husket det :-o Såvidt du husket at du var sammen med Basse? Dere er med andre ord ikke sammne lenger? 0 Siter
Myran1365380728 Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 Hvor lenge varer brødet i en skuff da? ... si det !!! jeg er ganske pirkete på brød, så om det er mer en 2 dager kaster jeg det uansett !! 0 Siter
flisa Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 Og dermed kan ikke vi gjøre det? Besteforeldrene mine hadde forøvrig ikke brødet der, men i skapet på den ene siden og i brødboks på den andre. Jeg har veldig lite kjøkken med lite skap og liten benkplass. Hvorfor kaste bort noe av plassen når jeg ikke må det? Jo, jeg syns faktisk det er smart! - tenker på at jeg skal gjøre det hver gang jeg er hos henne- men glemmer det når jeg er hjemme. Vårt brød har ikke noen plass, stakkar 0 Siter
flisa Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 Er det mugg det heter? De fiiine smulene med ulike nyanser av grønt? Hmm... Det er nesten vakkert, ja rent ut sagt poetisk! 0 Siter
flisa Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 ... si det !!! jeg er ganske pirkete på brød, så om det er mer en 2 dager kaster jeg det uansett !! Fedonbrød må i alle fall i kjøelskap ellers mugner det, og i kjølekspaet holder det mye over en uke. 0 Siter
Gjest malun Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 I papirpose på benken. Det går relativt fort unna uansett, og med papirpose slipper man i hvert fall at skorpa blir kjip og myk. Før brukte vi en sånn terrakotta-brødkrukke. Fin holdbarhet, men krukka var både stor og stygg - så den er satt bort nå. 0 Siter
carma Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 Såvidt du husket at du var sammen med Basse? Dere er med andre ord ikke sammne lenger? Joda, vi er fremdeles sammen. 0 Siter
astridny Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 Vi har det i en av kjøkkenskuffene, det er forresten ikke bra å lagre brød. boller etc i kjøleskap. Det blir fortere gammelt da!! Jeg kan ha brødet ihvertfall 3-4 dager i kjøleskapet,uten at det blir dårlig. I flere uker i kjøleskapet begynne brødet å mugne. 0 Siter
favn Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 Hvor kjøpte du den brødboksen siden den er så god, hvilket merke? Endelig er det min tur til å triumfere på hjemmefronten her, hah! Boksen er av samme slag som det vi kaller sinkbøtter, tror jeg. Gammeldags materiale mao. 0 Siter
tommy's tiger Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 I papirpose på benken. Det går relativt fort unna uansett, og med papirpose slipper man i hvert fall at skorpa blir kjip og myk. Før brukte vi en sånn terrakotta-brødkrukke. Fin holdbarhet, men krukka var både stor og stygg - så den er satt bort nå. Hvordan kan skorpa bli sprø i plastpose, der holder da brødet seg mykt. I papirpose så tørker det jo bare ut. Fuktigheten trekkes ut i posen/lufta? 0 Siter
tommy's tiger Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 Vi har i alle fall sluttet å bruke plast-bæreposer - de er ikk ebra for matvarer sies det, så vi kjøper en rulle med gjennomsiktige brødposer. Men HVOR brødet ligger? se det er alltid et mysterium hos oss - det vandrer, etter hvem som hadde det sist....og det er jo en utrolig teit løsning... Brukte dere bæreposene før, er det det du mener? 0 Siter
tommy's tiger Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 På hytta lagrer vi brødet (i en plastpose) i en av skuffene i kjøkkenbenken. Benken er av tre og finér, femtitalls. Hjemme har vi det i en skuff av plast til å skyve inn og ut av skapseksjonen (gammel IKEA). Den på hytta er best. Brødene har lett for å mugne i plastskuffen til Ikea. Hadde jeg hatt bedre plass på kjøkkenbenken, skulle jeg kjøpt meg en brødboks av tre. Da jeg var barn, hadde vi en malt boks av blikk med skyvelokk. Hvor lenge oppbevarer du brødet om det rekker å mugne? 0 Siter
flisa Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 Brukte dere bæreposene før, er det det du mener? Ja, vi har alltid gjort det vi! 0 Siter
flisa Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 I papirpose på benken. Det går relativt fort unna uansett, og med papirpose slipper man i hvert fall at skorpa blir kjip og myk. Før brukte vi en sånn terrakotta-brødkrukke. Fin holdbarhet, men krukka var både stor og stygg - så den er satt bort nå. jeg har også prøvd i papirpose på benken- morgenen etter kan man jo slå ihjæl en kæll med det? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.