flisa Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 Joda, vi er fremdeles sammen. da må du vise litt entusiasme så ikke Lion tror dere ikke liker hverandre mer! hehe 0 Siter
tommy's tiger Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 jeg har også prøvd i papirpose på benken- morgenen etter kan man jo slå ihjæl en kæll med det? Ja, ikke sant? Papirposen tørker jo ut brødet helt. Skjønner ikke de som klager på mugg i plast, de må da oppbevare brødet lenge? Eller i boks, da må det da også bli tørt, med så masse luft rundt.. 0 Siter
Lurveline Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 Ja, ikke sant? Papirposen tørker jo ut brødet helt. Skjønner ikke de som klager på mugg i plast, de må da oppbevare brødet lenge? Eller i boks, da må det da også bli tørt, med så masse luft rundt.. Det beste er vel å oppbevare det i plastpose nedi en brødboks.Så må man ikke ha mer brød fremme,enn hva man spiser opp på 1-2 dager.Spiser man lite brød er det lurt å dele det før man fryser det ned. Er min erfaring i allefall. 0 Siter
Lurveline Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 Dette var jo et småinteressant innblikk i kjøkkenmysteriets verden, den innerste hulen så å si. Her: Papirpose og brødboks, holder seg meget bra. Kjøper for øvrig aldri, aldri, aldri brød som selges i plastposer. Hvorfor kjøper du ikke brød som er i plastposer? 0 Siter
tommy's tiger Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 Det beste er vel å oppbevare det i plastpose nedi en brødboks.Så må man ikke ha mer brød fremme,enn hva man spiser opp på 1-2 dager.Spiser man lite brød er det lurt å dele det før man fryser det ned. Er min erfaring i allefall. Når det førstes er i plast, trenger man vel ikke boks, annet enn for det estetiske? Jeg også deler opp brødet og fryser ned. Spiser det sjeldent mer enn maks 2 dager gammelt. 0 Siter
Gjest sikker på det? Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 da må du vise litt entusiasme så ikke Lion tror dere ikke liker hverandre mer! hehe Er Lionn og Lion samme person da? 0 Siter
flisa Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 Er Lionn og Lion samme person da? Det skulle ikke forundre meg! Hun har vel reservert alt som er med de bokstavene - helt opp til LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIION .) 0 Siter
shandy Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 I en plastpose, eller bærepose inne i brødboksen av stål. 0 Siter
Gemini Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 Vi har i alle fall sluttet å bruke plast-bæreposer - de er ikk ebra for matvarer sies det, så vi kjøper en rulle med gjennomsiktige brødposer. Men HVOR brødet ligger? se det er alltid et mysterium hos oss - det vandrer, etter hvem som hadde det sist....og det er jo en utrolig teit løsning... Hva er begrunnelsen for at (rene!) bæreposer av plast er mer uheldig for oppbevaring av brød enn plastposer på rull? 0 Siter
favn Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 Hvorfor kjøper du ikke brød som er i plastposer? Dårlig smak og dårlig konsistens som definitivt ikke blir bedre utover dagen og neste dag. 0 Siter
Lurveline Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 Dårlig smak og dårlig konsistens som definitivt ikke blir bedre utover dagen og neste dag. Da må det være brødet som er av dårlig kvalitet.Jeg oppbevarer alltid brødet i plastpose.Har aldri erfart det du sier.Kanskje etter 2-3 dager ja,men om brødet har ligget så lenge,så spiser jeg det ikke.Passer på at jeg ikke har mer brød fremme enn hva som spises opp på 1 til toppen 2 dager. 0 Siter
tommy's tiger Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 Hva er begrunnelsen for at (rene!) bæreposer av plast er mer uheldig for oppbevaring av brød enn plastposer på rull? Tror det ofte er resirkulert plast i bæreposer, som er laget av alt plast"grums" som blir levert inn. Er sikkert mye uheldig i de som ikke bør være rett på mat. 0 Siter
flisa Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 Hva er begrunnelsen for at (rene!) bæreposer av plast er mer uheldig for oppbevaring av brød enn plastposer på rull? Det var i et Forbrbrukerprogram jeg så det. Plasten som er fremstilt for å bære varer hjem er ikke spesielt bra for mat - Det er forskjellige typer plast -og denne bæreposeæplasten er ikke av den beste. mener det var FBI jeg så det på jeg! 0 Siter
favn Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 Da må det være brødet som er av dårlig kvalitet.Jeg oppbevarer alltid brødet i plastpose.Har aldri erfart det du sier.Kanskje etter 2-3 dager ja,men om brødet har ligget så lenge,så spiser jeg det ikke.Passer på at jeg ikke har mer brød fremme enn hva som spises opp på 1 til toppen 2 dager. Ikke uten grunn at bakere konsekvent selger brød i papirposer... 0 Siter
flisa Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 Hva er begrunnelsen for at (rene!) bæreposer av plast er mer uheldig for oppbevaring av brød enn plastposer på rull? http://www.nrk.no/programmer/tv/fbi/3621314.html Det står her 0 Siter
Lurveline Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 Ikke uten grunn at bakere konsekvent selger brød i papirposer... Jeg kjøper alltid brødet hos baker`n da.Ingen brød i papirpose der nei. 0 Siter
favn Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 Jeg kjøper alltid brødet hos baker`n da.Ingen brød i papirpose der nei. Neivel. 0 Siter
flisa Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 I en plastpose, eller bærepose inne i brødboksen av stål. Jeg så dette programmet: http://www.nrk.no/programmer/tv/fbi/3621314.html og kjøpte brødposer på rull etter det! 0 Siter
Lurveline Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 Neivel. Akkurat,de gjør ikke det konsekvent nei:o) 0 Siter
favn Skrevet 5. august 2004 Skrevet 5. august 2004 Akkurat,de gjør ikke det konsekvent nei:o) De flinke bakerne gjør nok det. http://www.brodfakta.no/index.php?cat=25380a 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.