Gå til innhold

Har du noen sære påleggsvaner? :-)


Anbefalte innlegg

Skrevet

før likte jeg godt gulost med majones...

dessuten var det også knallgodt med loff med smør og sukker (merk: VAR)

nå har jeg vel ingen sære påleggsvaner lenger.

  • Svar 112
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • Lurveline

    13

  • serendipity

    4

  • Dorthe

    3

  • fei1365380229

    3

Skrevet

Brunost og syltetøy er da helt vanlig!

Tror ikke jeg selv har så sære påleggsvaner, men guttungen er en hund etter leverpostei med pesto på brødskiva. Kanskje ikke så vanlig - men heller ikke hårreisende.

Gjest engel (har med kake, vin, og litt eddik)
Skrevet

Brunost og syltetøy er da helt vanlig!

Tror ikke jeg selv har så sære påleggsvaner, men guttungen er en hund etter leverpostei med pesto på brødskiva. Kanskje ikke så vanlig - men heller ikke hårreisende.

guttungen er nok en gryende gourmet -- eller gourmand, eller hva det heter, er ikke helt stø i fransk :P

:):)

Skrevet

Kjæresten min spiser eple og majones..

Eple og majones hørtes godt ut! Tror jeg skal prøve det. Blir som meget enkel Waldorf-salat

Skrevet

Når jeg var mindre hendte det jeg spiste loff med potetgull og peanutter på. Men det har jeg skjønt ikke er så sunt etterhvert :-)

Skrevet

guttungen er nok en gryende gourmet -- eller gourmand, eller hva det heter, er ikke helt stø i fransk :P

:):)

En gourmet er en som er nøye på hva han spiser, mens er gourmand er en storspiser. ;o)

Så langt er nok guttungen mer av en gourmet enn en gourmand, ja.

Skrevet

Begge disse "uvanene" syntes jeg er helt vanlig. Gjør begge deler selv.

Skrevet

Spiser også brødskive m/syltetøy og brunost! Mener det er ganske vanlig her (rundt stavanger). Nå tåler jeg ikke eple, men husker at jeg hadde syltetøy og en epleskive på brødskiva av og til da jeg var liten.

Skrevet

Stekt bacon på leverpostei er godt. Eller majones på leverpostei.

Skrevet

Men venninnen min spiser gulos med bringebærsyltetøy... Æsj...

Skrevet

Men venninnen min spiser gulos med bringebærsyltetøy... Æsj...

Mente Gulost..

Skrevet

Stekt bacon på leverpostei er godt. Eller majones på leverpostei.

Men helt normalt :-)

Skrevet

En gourmet er en som er nøye på hva han spiser, mens er gourmand er en storspiser. ;o)

Så langt er nok guttungen mer av en gourmet enn en gourmand, ja.

Husets spesialitet ;)

Skrevet

Stekt bacon på leverpostei er godt. Eller majones på leverpostei.

Bacon, eple, salat og hvitløksmajones på ferskt brød blir en fantastisk sandwich!

*slafse*

Skrevet

Men helt normalt :-)

Ja.. Men kom på det når det var snakk om pålegg.. Også godt med sjokoladepålegg og banan på brødskiva! Uvanlig: kjente en som hadde leverpostei+gulost..

Skrevet

Rosinboller med salami på :)

Og noen påsto at det å spise fleskepøse i seg selv er sært.. ikke vet jeg ;)

Gjest den ekte noor
Skrevet

Græddost med bløtkokt egg er mitt frokostpålegg...

Skrevet

Begge variantene er da helt vanlige de? Alle i min omgangskrets spiser det.

Og kokken ombord i båten jeg jobbet på, laget ofte blingser til oss med hvitost og sennep.

Varmt ostesmørbrød med sennep er godt det:o)

MÅ stekes dobbel i panne med mye smør i.

Ellers i varmt smørbrød sjangeren, er det godt med bringebærsyltetøy og banan på.

Guuuud hvor sulten jeg ble:o)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...