BigMy Skrevet 19. november 2004 Del Skrevet 19. november 2004 Er det dumt å honning på maten hvis man skal spise sunt?Er det en honningtype som er bedre enn andre?(Pleier å kjøpe Sunda)Jeg liker søtt pålegg og velger de magre typene i oster og syltetøy,men honning er jeg usikker på pga høyt karb innhold til tross for lite fett..Det samme gjelder Hapå,lite fett og mye karb.Bra/Dårlig?? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Excelsion Skrevet 20. november 2004 Del Skrevet 20. november 2004 Synes ikke du skal stresse med å spise "sundt". Spis honning med god samvttighet du, vitsen med å slanke seg kan jo ikke være å fjerne allt det gode.. Selv, jeg og mannen, spiser det samme vi alltid har spist, det er NOK med bare å redusere det man spiser.. Trenger ikke å slutte å spise alt det gode... 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
frosken Skrevet 20. november 2004 Del Skrevet 20. november 2004 Kommer an på hva du mener med å spise sunt, men de fleste vil vel mene at det å spise mer eller mindre rent sukker på maten neppe er sunt. Hvis du er glad i søtt pålegg kunne du kanskje lage frysetøy selv (kan evt. kjøpe frosne bær og røre dem når de er halvtint samt tilsette litt søtningsmiddel av et eller annet slag). Banan er også et bra alternativ dersom man ønsker søtt pålegg. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 25. november 2004 Del Skrevet 25. november 2004 Men Sunda er da ikke ren honning? Kjøp i det minste ren honning om du skal spise det. Sunda er vel omtrent honning tilsatt sukker? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.