Gå til innhold

Gjærbakst med kesam!


citygirl

Anbefalte innlegg

Hei! Må bare dele en god erfaring; jeg har aldri hatt noe særlig hell med gjærbakst, bollene har blitt svært kompakte og tunge. Men så prøvde jeg oppskriftene i "Kesam-heftet" fra Tine (fant i butikken) og har nå fått til de letteste, saftigste og flotteste boller og lussekatter. Og så sparer man på fettet, så det er jo til og med litt sunnere.

God førjulsbakst!!!

Mvh

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...