Hamon Skrevet 16. januar 2005 Skrevet 16. januar 2005 Hva burde man ha på brødskiven/knekkebrødet som man kan spise med god samvittighet? Og hva burde man så absolutt IKKE spise? 0 Siter
jubalong70 Skrevet 16. januar 2005 Skrevet 16. januar 2005 Sunt pålegg: Rent kjøtt, egg, grønnsaker, fet fisk (makrell, torsk, laks). Usunt pålegg: Sjokoladepålegg, brunost, prim, Sunda, HaPå, majonessalater. 0 Siter
Gjest NonStopp Skrevet 16. januar 2005 Skrevet 16. januar 2005 Megert skinkepålegg / kalkunpålegg med agurk og tomat. Litt smør er lov. Usunt? tja.. majones oppå pålegget? 0 Siter
suggession Skrevet 16. januar 2005 Skrevet 16. januar 2005 Hei, Har du prøvd noe økologisk oliven pate eller basilikum pesto? 0 Siter
Gjest baremei Skrevet 16. januar 2005 Skrevet 16. januar 2005 Megert skinkepålegg / kalkunpålegg med agurk og tomat. Litt smør er lov. Usunt? tja.. majones oppå pålegget? Majones er kaloririkt,og ikke det beste valget når man slanker seg. Men så usunt er det ikke. Fettet i majonesen er olje, ergo av det "gode" slaget. 0 Siter
Gjest baremei Skrevet 16. januar 2005 Skrevet 16. januar 2005 Ser du har fått flere gode tips. Vil legge til at lettere hvitoster og cottage cheese (med noe grønt eller lettsyltetøy oppå)er sunne og gode alternativer. Majones/majonessalater er kaloririke, men ikke direkte usunne,slik mange tror. Inneholder olje, som er bra fett. 0 Siter
Hamon Skrevet 16. januar 2005 Forfatter Skrevet 16. januar 2005 Takker for tips! Er også ute etter pålegg som ikke har så mye sukker i seg.. Syltetøy er jo meget godt, men også veldig fyfy... 0 Siter
Gjest malun Skrevet 16. januar 2005 Skrevet 16. januar 2005 Gode og sunne alternativer: Leverpostei, lettere oster, hamburgerrygg, lettsyltetøy, kokt egg/eggerøre, tomat og alt av grønnsaker. Begrens bruken av: salami, sjokoladepålegg, vanlig syltetøy, vanlig brunost og andre fete oster, majones og smør. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.