Gjest pippi strømpe Skrevet 31. januar 2005 Del Skrevet 31. januar 2005 hvorfor er det det? legger man så mye mer på seg av å spise det i forhold til grovbrød? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest tips Skrevet 31. januar 2005 Del Skrevet 31. januar 2005 Det er usunt på flere måter, men det viktigste er at det ikke inneholder mye næring, slik at man spiser noe som ikke gir kroppen noe nyttig / sunt. Det er derfor ikke usunt i den grad at man skal holde seg helt unna, men at det ikke må erstatte sunn mat (som grovt brød) til daglig. Hvitt mel (hvetemel), sammen med sukker, er heller ikke sunt mht blodsukkeret. Dette har større innvirkning på vekten, hvis du med "usunt" mener "fetende". Økning av blodsukker og dets innvirkning på vekten, kan du lese om på Fedon Lindbergs sider på nettet. http://www.drlindbergs.no/page/index.php?structid=-1&joinid=-1 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 3. februar 2005 Del Skrevet 3. februar 2005 Å dæven! Nå fikk jeg lyst på formloff med sjokoladepålegg! Det soiser jeg omtrent en gang hvert jubelår, men jeg tror jeg nøyer meg med ett eller to av sjokoladehornene jeg har i fryseren til håndballkampen når jeg kommer hjem... 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 3. februar 2005 Del Skrevet 3. februar 2005 Å dæven! Nå fikk jeg lyst på formloff med sjokoladepålegg! Det soiser jeg omtrent en gang hvert jubelår, men jeg tror jeg nøyer meg med ett eller to av sjokoladehornene jeg har i fryseren til håndballkampen når jeg kommer hjem... Nam! Gjett om jeg ble fristet!! Fersk loff m sjokoladepålegg er jo såååå godt!! :-)) (men fortsatt skal du få ha bringebær-peanøtten for deg selv! * he he*) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.