Gå til innhold

Helvetesild?


Gjest Kristiania

Anbefalte innlegg

Gjest Kristiania

Jeg har nylig hatt to små barn med vannkopper, det ene hardt angrepet. Begge mine foreldre har hatt helvetesild (for noe lengre tid siden), og jeg er derfor oppmerksom på symptomene.

Jeg har de siste dagene hatt en uvanlig stikking/brennende følelse i hodebunnen på ene siden av hodet. Også på kinnet på samme side har jeg hatt lignende følelse.

Antar dette er lite å gå etter for å stille en diagnose, men jeg spør likevel, ettersom jeg vet at tidlig diagnose er viktig.

Kan det være fare for helvetesild, bør jeg således komme meg til lege for eventuell diagnose og medisinering?

Jeg kjenner til sammenhengen mellom vannkopper og helvetesild, men er det på noen måte mulig at vannkopper i den nære familie kan "aktivere" helvetesild?

Kan ellers nevne at jeg er kvinne, 40 år, har en ganske stressende hverdag med ansvarsfull jobb og to små barn, men har ellers ikke opplevd spesielt stress eller påvirkning i det siste. Hadde visstnok vannkopper da jeg var liten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest LucySky

Jeg vet ikke noe om det, men har alltid holdt meg til det med at "heller mange ganger for mye til legen enn den ene gangen for lite".

Det høres ikke SÅ rart ut at vannkopper skulle kunne aktivisere helvetesild.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

canem1365380717

helvetesild er "vannkopper" hos voksne. Du kan få det selv om du har hatt vannkopper som barn.Du får utslett som ser ut som små blemmer, klør men det er kunn på halve kroppen. Det vil si at får du i ansiktet så vil bare halve ansiktet være angrepet.

Du nevner at barna dine har hatt vannkopper og at du nå har stikkende og brennende følelse på den ene siden av hodet og kinnet. Det kan stemme med symptomene ved helvetesild, og jeg ville gått til legen for å få sjekket det ut!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...